*Nettavisen* Sport.

Liverpool knuser Fulham

Foto: REUTERS/Scanpix

Liverpool, Tromsø og Godset skal gi oss gevinst i dag.

Søndagens langoddsprogram preges av norsk fotball, men du finner også en rekke spennende oppgjør fra de fleste store, europeiske ligaene. Vi tar med en kamp fra Premier League før vi retter blikket mot Norge.

Gå for all del ikke glipp av søndagens tippetips.

Liverpool - Fulham
Liverpool imponerte oss med 4 - 1 hjemme over Benfica i Europa League. Hjemmeformen er i særklasse god med 9 strake seiere alle turneringer medregnet.

Fulham er også videre i Europa League, og vi gikk på en smell da vi trodde de skulle bli for små borte mot tyske Wolfsburg. I Premier League går det imidlertid så som så, og på bortebane har man ikke bedre enn 1-6-9 totalt.

Med få serierunder igjen havner man et sted rundt midten av tabellen, og vi skjønner godt at det er mer spennende å smadre Juventus og Wolfsburg i Europa League enn å krige seg til poeng mot for eksempel Hull for å avansere fra tolvte til ellevteplass på tabellen. Fulhams tre siste bortekamper i England har endt 0-2 mot Hull, 1-3 mot Tottenham og 0-3 mot Manchester United.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Liverpool har Aurelio, Kelly og Skrtel ute med skade. Laget spiller for en fjerdeplass i serien og de kan ikke gi opp ennå, selv om det ser vanskeligere og vanskeligere ut.

For Fulham er Dempsey og Johnson er ute med skader, mens Davies, Elm, Pantsil og Zamora er usikre. Laget har ikke vunnet på Anfield i dette årtusenet. De har klarte 0-0 forrige gang, ellers er tapene blitt store.

At Liverpool tar denne med minst to mål virker som et av dagens bedre spill. 1,80 ganger innsatsen er greit. Vi setter 200 kroner på at Liverpool slår Fulham med minst to mål. Spillefristen er klokken 15.55.

37. Liverpool - Fulham (0-1) 1,80 3,50 3,00

Klikk her for å levere dette spillet.

Tippeligadobbel
Tromsø har innledet med 3-0-1, og etter 1-0 borte over Stabæk kan ingen lenger si at laget ligger høyt oppe bare fordi motstanden har vært enkel. 1-0 over Kongsvinger og 2-0 over Hønefoss innledningsvis er jo nesten svakt iforhold til hvor mye bank disse bunnlagene har fått andre steder. Uansett ligger Tromsø på en fin annenplass på tabellen, ubeseieret på hjemmebane og ingen baklengsmål på Alfheim.

Haugesund har gjort det klart best av de nyopprykkede lagene så langt. Sitt ene bortepoeng tok i 0-0 kampen mot Brann. Vi er litt usikre på hvor sterk denne prestasjonen egentlig var, men laget fikk vist glimrende keeperspill og sunt defensivt spill. Ikke like imponerende med 1-4 borte mot Odd, i en kamp der laget hang med en god stund men raknet mot slutten.

Tromsø melder at Mohammed Ahamed trente alternativt torsdag, og trolig er tilgjengelig mot Haugesund. Kevin Larsen er tilbake i lett trening, men det vil ta en god stund før kantspilleren blir kampklar.

Haugesund forteller om usikkerhet rundt Thomas Sørum (hofte), John Pelu (strekk) og Tor Arne Andreassen (skulder). - Vi tar en avgjørelse på dem fredag ettermiddag, sier medisinsk koordinator Eirik Horneland, som har et godt håp om at samtlige blir spilleklare.

Dette skal Tromsø ta på hjemmebane og 1,60 for H er ikke best, men det får duge.

Strømsgodset - Sandefjord
Strømsgodset tapte på Lerkendal sist, men 2-1-0 før det må sies å være en god innledning på årets sesong. Allerede nå ser vi konturene av Strømsgodset slik vi kjenner dem og setter umåtelig stor pris på dem som oddsspillere: Godset er laget som taper borte og vinner hjemme. Kongsvinger og Viking er slått på hjemmebane hittil.

Et annet typisk hjemmelag finner vi bortebane i denne. Sandefjord har 3-1 seier over Molde og 1-1 mot Odd på hjemmebane hittil, tap for Brann og Start borte. Mot Brann sist var de helt klart i nærheten av poeng, men det var mye fordi Brann lot dem slippe alt for lett til.

Godset melder at Krister Aunan ble skadet på trening fredag og er uaktuell mot Sandefjord. Kaptein Alexander Aas har strekk på innsiden av kneet og ventes tilbake i slutten av april. Steffen Nystrøm er ute med kneskade til etter sommerferien.

For Sandefjord er Panajotis Dimitriadis og Ørjan Røyrane usikre og testes lørdag. Rune Hansen og Malick Mane er disponible igjen. Samir Saric og Alexander Gabrielsen er uaktuelle mot Strømsgodset. Kaptein Martin Jensen (leddbånd kneet) er tilbake i lett trening.

Det ble 1-1 på Marienlyst i fjor. Nå tror vi klart mest på hjemmeseier, og 1,75 tar vi med i dagens tippeligadobbel. 100 kroner satses, fristen er 17.55. Disse kampene kan også spilles hver for seg.

63. Strømsgodset - Sandefjord 1,75 3,20 3,75
67. Tromsø - Haugesund 1,60 3,45 4,30

Samlet odds: 2,80

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.