RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool kommer til Norge

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Premier League-klubben møter Vålerenga.

Som Nettavisen skrev tidligere i vår kommer Vålerenga til å møte Liverpool på Ullevaal stadion i høst.

Osloklubben bekrefter onsdag at Premier League-klubben kommer til hovedstaden den 7. august.

Sist gang den populære klubben besøkte Norge var tilbake i 2011, og også den gang var det Vålerenga som var motstander for de røde.

- Vi har gjennom de siste årene fått et veldig godt samarbeid med Liverpool og er veldig glade for å kunne ønske de velkommen til igjen, sier administrerende direktør Pål Breen.

- Siden klubben fyller 100 år i år synes vi det var på sin plass å få til to store showkamper når det var rom for det i spilleplanen vår, fortsetter han.

- En storklubb
Liverpool endte som nummer syv i Premier League denne sesongen, men er fortstt en svært populær klubb i Norge.

- Liverpool er en storklubb med bred støtte i Norge og dette blir en fotballfest både for de med blått og rødt hjerte, sier Breen.

- Jeg er stolt over at vi har klart å få på plass denne avtalen og dette er noe vi i Vålerenga ser veldig fram til, legger han til.

Fra før er det kjent at Vålerenga også skal møte Barcelona i høst. Den kampen spilles 27. juli.

- Er fantastisk
Vålerenga-trener Kjetil Rekdal ser fram imot å møte både spanjolene og Liverpool.

- At vi har fått på plass både Liverpool og Barcelona i år er fantastisk. Det gir våre spillere en unik mulighet til å se hva som kreves for å spille på øverste nivå i Europa, sier Rekdal.

Kampen mot Liverpool kommer i mellom bortekampen mot Tromsø og hjemmekampen mot Start.

- Dette blir som en uke med kamp søndag, onsdag, søndag, og det må vi tåle om vi har ambisjoner om å spille Europacup etter hvert. Derfor er denne kampen en veldig god trening for oss, sier Rekdal.

- Vi får masse sportslig ut av å møte topplag fra England og Spania, samtidig som det blir en stor opplevelse for spillere, trenere, støtteapparat og ikke minst våre supportere.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere