RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅ OPPFØRE SEG: Liverpool forlanger at Mario Balotelli godtar at kontrakten inneholder flere punkter om oppførselen hans.
MÅ OPPFØRE SEG: Liverpool forlanger at Mario Balotelli godtar at kontrakten inneholder flere punkter om oppførselen hans. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool krever garantier fra Balotelli

Må skrive under på at han vil oppføre seg ordentlig.

AC Milan og Liverpool er ifølge flere engelske medier enige om en overgangssum på 16 millioner pund for den 24 år gamle spissen Mario Balotelli.

Liverpool solgte en trøbbelgenerator i form av Luis Suarez tidligere i sommer, og får etter alt å dømme inn en ny trøbbelgenerator nå.

Så sent som under VM i Brasil skapte Balotelli overskrifter, da hans oppførsel førte til at Daniel De Rossi ble så provosert at han offentlig uttalte at Italia «vi trenger skikkelige menn, ikke Panini-klistremerker».

Uttalelsen spilte på Balotelli, som før VM delte et bilde på sosiale medier hvor han hadde fylt Italia-sidene i det populære klistremerkealbumet med bilder av seg selv.

Cesare Prandelli trakk seg som trener for Italia etter at laget ble slått ut i gruppespillet, og begrunnet dette delvis med at han måtte ta ansvar for å sette opp Balotelli i startelleveren.

AC Milans eier Silvio Berlusconi ble rasende.

- Det var ikke bare Italia som tapte i VM, det gjorde jeg også. Jeg var i ferd med å selge Balotelli til et engelsk lag for mange millioner, men etter dette VM-et, hvem vil kjøpe ham nå? sa Berlusconi ifølge La Gazzetta dello Sport.

- Jeg skulle selge ham til en toppklubb i England for 35 millioner euro (28 millioner pund), men avtalen har strandet, la han til.

Vel, nå er altså en ny avtale inngått, for en betydelig lavere sum. AC Milan virker nærmest desperat etter å bli kvitt Balotelli, til tross for at han på sitt beste er en fenomenal fotballspiller.

Dette er nok årsaken til at Liverpool ifølge både Daily Telegraphs Chris Bascombe og Andy Hunter i The Guardian vil kreve at kontrakten til Balotelli inneholder garantier om at han vil oppføre seg ordentlig.

Liverpool vil kun gjennomføre overgangen dersom 24-åringen godtar dette.

AC Milan la allerede torsdag ut på sin nettside at Balotelli har tatt farvel med klubbens ansatte.

Dersom avtalen med Liverpool blir ferdigstilt innen klokken 13.00 fredag, kan Mario Balotelli få sin Liverpool-debut mot gamleklubben Manchester City førstkommende mandag.

Balotelli har scoret 26 mål på 43 ligakamper for AC Milan. Han gjorde 20 mål på 54 kamper for Manchester City før den tid. Han slo igjennom som 18-åring i Inter, hvor han til slutt endte på 20 mål på 59 ligakamper.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere