RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-legender i Oslo

(Liverpools supporterklubb)
Sist oppdatert:
Kommende helg kommer flere av Liverpools største legender til Oslo for å møte fans. Du kan treffe legendene på Oslo City.

Liverpool-heltene Bruce Grobbelaar, Jan Mølby, David Johnson, Roy Evans, Gary Gillespie, Phil Neal, Paul Walsh og Michael Thomas kommer fredag til Oslo for å kaste glans over den norske supporterklubbens 25-årsjubileum. Fredag deltar de på en tilstelning for medlemmer av supporterklubben.

Legendene har faktisk med seg FA-cuptrofeet og seriemesterpokalen.

Lørdag kommer de til Oslo City, for å gi fans og andre interesserte en mulighet til å se pokalene, få autografer og snakke med heltene.

- Det blir satt opp en stand i første etasje, ved hovedinngangen. Her får alle muligheten til å få autografer og ta bilde med både spillere og pokaler, forteller André Øien i Liverpools supporterklubb til TV 2 Nettavisen.

Legendene er på plass på kjøpesenteret mellom klokken 11 og 12.

Etterpå reiser de opp til Voldsløkka, der de skal delta i en fotballturnering. Supporterklubben har plukket ut ett lag fra hver landsdel, som skal spille turnering om retten til å møte Liverpool-legendene i finalen.

- Her er det også gode muligheter for bilder og autografer, forteller Øien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere