RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LEIES UT: Jordon Ibe, her fra møtet med Arsenal nylig, er leid ut til Birmingham.
LEIES UT: Jordon Ibe, her fra møtet med Arsenal nylig, er leid ut til Birmingham. Foto: (c) Matt West/bpi/corbis (/ Corbis / All OVer Press)

Liverpool leier ut stortalent

Sist oppdatert:
Jordon Ibe flytter på seg.

Jordon Ibe er spådd en stor karriere i Liverpool og unggutten fikk prøve seg på A-laget mot slutten av forrige sesong og viste gode takter.

Også under sommerens sesongoppkjøring virket Ibe svært frisk, men i løpet av den inneværende sesongen har det blitt få muligheter for 18-åringen.

Mye av grunnen til det er nok at Raheem Sterling virkelig har etablert seg på laget, samtidig som det er vanskelig ås ette ut stjerner som Luis Suarez og Daniel Sturridge for manager Brendan Rodgers.

Nå leies derfor Ibe ut til Championship-klubben Birmingham. Avtalen gjelder ut sesongen, melder Liverpool på sine nettsider.

Ibe har spilt totalt tre kamper for Liverpools A-lag i karrieren og har startet én kamp. Debuten kom mot QPR i slutten av forrige sesong, mens han også var på banen i ligacupkampen mot Notts County denne sesongen.

Ibe ble også byttet inn i 5-1-seieren over Arsenal nylig.

Birmingham ligger kun ni poeng overnedrykksstreken i The Championship og får dermed en tøff avslutning på sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere