RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-mål var offside


IKKE MÅL: Premier League-organisasjonen slo fredag fast at Liverpools matchvinnerscoring til 1-0 over Bournemouth mandag var offside.
IKKE MÅL: Premier League-organisasjonen slo fredag fast at Liverpools matchvinnerscoring til 1-0 over Bournemouth mandag var offside. Foto: Carl Recine (Reuters)
Sist oppdatert:
Premier League-organisasjonen slo fredag fast at Liverpools matchvinnerscoring til 1-0 over Bournemouth mandag var offside.

Det var nykommeren Christian Benteke som satte inn målet som ble avgjørende. Det skjedde 26 minutter ut i 1. omgang etter pasning av Jordan Henderson.

Lagkamerat Philippe Coutinho forsøkte også å nå ballen, men det lyktes ikke for ham.

Premier League fastslår at Coutinho var delaktig i spillet og dermed i offside siden han forstyrret Bournemouths keeper Artur Boruc.

Selv om det er blitt fastslått at målet var offside og ikke burde ha vært dømt mål, så blir resultatet av kampen selvsagt stående.

Liverpool har seks poeng og full pott etter årets to første serierunder i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere