*Nettavisen* Sport.

Liverpool-meldingen som har rørt verden

KOM HJEM, PAPPA: Det var mens Liverpool knuste Manchester United at unge Maira la ut meldingen om faren på Twitter. Foto: Peter Byrne (PA / NTB scanpix)

- Kom hjem, pappa!

19.03.14 15:15

Det var underveis i oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool på Old Trafford at en ung Liverpool-fan skrev en helt spesiell melding på Twitter.

Maira Elisabeth Nari sendte ut en tweet der hun fortalte om farens kjærlighet til nettopp Liverpool og hvor trist hun var over at han ikke fikk sett kampen.

Faren til Maira Elisabeth er Andrew Nari, én av de 239 menneskene som er savnet etter at et Malaysia Airlines-fly forsvant sporløst den 8. mars i år.

Flyet tok av fra Kuala Lumpur i Malaysia og var på vei til Beijing, men forsvant på turen. Søkene etter det savnede flyet og menneskene pågår fortsatt.

Les mer:Atomovervåker: - Vi har ikke oppdaget noen flyeksplosjon

Det er fortsatt uklart hva som har skjedd.

LIVESTUDIO: Følg utviklingen i jakten på MH370 direkte

- Kom hjem, pappa!

Meldingen fra unge Maira har i skrivende stund 4,360 re-tweets, eller delinger, mens 2,176 brukere har merket meldingen som «favoritt».

Jenta skrev følgende i meldingen:

«Pappa, Liverpool leder kampen. Kom hjem, så du kan se den. Du har aldri gått glipp av en kamp tidligere. Dette er første gang det skjer», tvitret hun.

Meldingen skal ha rørt en hel fotballverden og dagen etter fikk Maira også svar fra Liverpools offisielle Twitter-konto. Der sto det følgende: «Du skal vite at vi tenker på faren din og alle de andre som er savnet. Vær sterk. YNWA».

Liverpool la også ut denne meldingen:

«Dette har rørt hjertene våre - en tweet søndag kveld fra Maira, datteren Andrew Nari, som jobbet ombord på #MH370», skriver storklubben.

Liverpool har også omtalt saken på sin offisielle nettside og bedt andre fans om å sende sine støtteerklæringer til Maira og familien via Facebook.

- Ville blitt glad
En rekke privatpersoner lot seg også røre av meldingen til Maira.

«Dette er noe av det mest rørende jeg har lest. Dette kommer fra en far som aldri går glipp av en kamp med sønnen sin», skriver Jason Howard på Twitter.

«Det er hjerteskjærende. Jeg er både Liverpool-fan og flyvert, og denne meldingen hjelper meg å forstå enda bedre hvor vondt disse familiene har det. Mine tanker går til alle som er involvert», skriver Renny Whitehead.

Maira skrev følgende til svar på meldingen fra Liverpool FC:

«Om pappa får se dette, vil han bli så glad. Han kommer til å smile, han kommer til å le. Jeg kan ikke en gang se for meg hvor glad han blir. Pappa er en stor fan av Liverpool», skriver datteren til savnede Andrew Nari.

HTML EMBED


HTML EMBED


HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag