Liverpool-nykommer er ikke fornøyd

Foto: John Powell / Getty Images / All Over Press (2013 Liverpool FC)

- Det er vanskelig i Liverpool, sier han.

I sommer ble spanske Iago Aspas hentet til Liverpool fra Celta Vigo.

Forrige sesong var spissen en svært sentral skikkelse i sin gamle klubb, og en viktig bidragsyter til at Celta reddet plassen i La Liga i vår.

Men etter at Liverpool i sommer betalte 7,7 millioner pund for å hente 26-åringen til Anfield, har det blitt begrenset spilletid for den hurtige angriperen.

Aspas viste riktignok gode takter under sesongoppkjøringen og fant nettet med jevne mellomrom, men etter at alvoret tok til i høst, har spanjolen blitt mer usynlig.

- Vanskelig
I et intervju med den londonbaserte gratisavisen Metro, sier Aspas nå at han ikke er fornøyd med å sitte på benken. Spissen ønsker regelmessig spilletid.

- Det er vanskelig for meg å sitte på benken i Liverpool, siden jeg har vært vant til å starte kamper de siste årene, sier Aspas til Metro.

Liverpool har fått en svært god start på sesongen, og spissparet Daniel Sturridge og Luis Suarez ser ut til å være manager Brendan Rodgers førstevalg på topp.

Begge stjernene har funnet nettmaskene flittig den siste tiden, og dermed blir veien inn i førsteelleveren ekstra lang for Aspas.

- Jeg visste selvsagt at jeg hadde en tøff oppgave foran meg da jeg gikk til Liverpool. Jeg visste det ikke ville bli lett, sier 26-åringen.

- Men nå som vi vinner, og er med i toppen av Premier League, er det nesten umulig for meg å få en kamp, legger den spanske angriperen til.

Landslaget?
Aspas var mye involvert i Premier League-kampene tidlig denne sesongen, mens Suarez var utestengt, men til tross for en del tillit står han fortsatt uten ligascoring i rødt.

25-åringen har også ambisjoner om å kapre en plass på det spanske landslaget med tiden, og det er også en grunn til at han ønsker mer spilletid.

- Det er vanskelig å komme med på landslaget uten spilletid, men jeg tenker ikke så mye på det nå. Jeg har likevel et mål om å komme med i VM-troppen, sier spissen.

Iago Aspas startet karrieren i Celta Vigo og spilte for første gang i La Liga - Spanias øverste divisjon - sist sesong. Han leverte 12 mål på 33 ligakamper for klubben.

Han står enn så lenge uten landskamper for Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag