RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool sa nei til Torres

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Fernando Torres har bedt Liverpool om å selge ham til Chelsea.

Sky Sports-eksperten Guillem Balague hevdet fredag formiddag at Fernando Torres ville til Chelsea, etter at londonklubben sendte Liverpool et tilbud om 35 millioner pund i bytte for den spanske spisse. Sent fredag kveld bekreftet Liverpool at Torres hadde levert en skriftlig forespørsel om å bli solgt.

Budet fra Chelsea ble avslått.

Forespørselen til Torres ble avslått.

- Fernando Torres leverte i kveld en skriftlig forespørsel om å bli solgt, som ble avslått av LIverpool. Fernando er under langtidskontrakt og klubben venter at han holder den forpliktelsen han ga Liverpool og klubbens supportere da han inngikk avtalen.

Det er ventet at Chelsea vil komme tilbake med et høyere bud. Både Telegraph og Guardian skriver lørdag at Daniel Sturridge også vil bli tilbudt som en del av overgangen. Liverpool skal ha forhørt seg om den unge spissen tidligere denne sesongen.

Torres kom til Liverpool fra Atletico Madrid i 2007 og har scoret 65 mål på 102 ligakamper for klubben.

Liverpool ble for øvrig fredag enig med Ajax om en overgang verdt 22 millioner pund for den uruguayanske spissen Luis Suarez. Ifølge Liverpool Echo økte merseysideklubben også sitt bud på Blackpools kaptein Charlie Adam, uten at det endret Blackpools svar. Det er fortsatt «nei».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere