Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool sa unnskyld til Spurs

Måtte beklage fremgangsmåten i Robbie Keane-saken.

Tottenham klagde Liverpool inn til Premier League for måten merseysideklubben gikk fram på da den ville kjøpe Robbie Keane.

Rafael Benitez uttalte til Liverpools offisielle nettside at han ønsket å kjøpe Keane, etter at han hadde fått beskjed om at Keane ikke var til salgs.

Det førte til at Keane, som selv er Liverpool-fan, ba om å bli solgt.

- Ekstremt skuffet
Etter at Keane mandag ble solgt til Liverpool for 19 millioner pund, en sum som ifølge Tottenham kan stige til 20,3 millioner pund, publiserte Tottenham følgende melding på sin nettside:

«Liverpool har erkjent at det at deres nettside publiserte managerens kommentarer om Keane, som ble behørig dekket av media, var upassende. I lys av denne erkjennelse har Liverpool beklaget og gått med på å gi en donasjon til vårt veldedighetsfond, Tottenham Hotspur Foundation».

Tottenham har derfor gått med på ikke å ta saken videre til Premier League.

- Jeg var ekstremt skuffet da jeg første hørte dette. Ikke bare at Liverpool hadde jobbet bak scenen med å få Robbie til Anfield, men at Robbie selv ønsket å gå og sendte inn en overgangssøknad, sier klubbformann Daniel Levy.

- Dette var ikke en overgangsavtale, men et tvungent salg, hevder Levy.

Roser Torres
Robbie Keane bytter nå ut Dimitar Berbatov med Fernando Torres som spissmakker.

- Han har vært en åpenbaring siden han kom til Premier League. Han var absolutt enestående forrige sesong og også i EM. Det er hardt å forlate Tottenham med de gode spillerne de hadde, som Dimitar Berbatov, som jeg hadde et strålende partnerskap med, men Torres er sannsynligvis den beste spissen i verden nå. Jeg håper vi kan spille mange kamper sammen og gjøre det bra, sier Keane til Liverpools nettside.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken