RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-salget har startet

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Vinterenes storopprydning er i gang. Nesten 35 millioner kommer inn på bok på det første spillersalget.

Mange var spente da Andrea Dossena (28) kom til Liverpool. Mannen skulle erstatte John Arne Riise, var italiensk landslagsspiller og mange trodde Liverpool skulle få ordning på den trøblete venstresiden sin.

Slik gikk det ikke.

Liverpool la om lag £7 millioner på bordet for den fremadstormende venstrebacken, men i Liverpool var det full stopp. Kun tretten seriekamper fra start ble det på halvannet år på Anfield – og kun den ene scoringen mot Manchester United er hva han står bokført med.

Tidlig ble det klart at Dossena var på vei ut, og nå melder italienske medier at han er klar for en retur til gamlelandet. Napoli blir backens neste klubb, som har blitt enig i en fireårsavtale med.

Overgangssummen for italieneren skal være på 4 millioner Euro, rundt 33 millioner norske kroner. Det blir neppe det siste salget Benitez gjør i januar. Tidligere har han fått beskjed om å selge kvartetten Ryan Babel, Andrej Voronin, Andrea Dossena og Philipp Degen før han kan kjøpe nytt.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere