RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool selger Reina for 20 millioner

NY KLUBB: Pepe Reina blir trolig Bayern München-spiller.
NY KLUBB: Pepe Reina blir trolig Bayern München-spiller. Foto: Ap/scanpix
Sist oppdatert:
Keeperen drar til en av verdens største klubber.

Jose Manuel Reina skal være svært nær en overgang fra Liverpool til den tyske storklubben Bayern München, melder The Times tirsdag kveld.

Også Bayern München-direktør karl-Heinz Rummenigge har bekreftet overfor Sky Tyskland at spanjolen er på vei til Allianz Arena. Klubben har også bekreftet overgangen på nettsamfunnet Twitter.

Der står det at kun den medisinske sjekken gjenstår.

Liverpool skal ha akseptert et bud på 2 millioner pund for keeperen.

Målvakten hever en ukelønn på rundt 110.000 pund i Liverpool, og den røde klubben ønsker nok å frigjøre midler ved å kvitte seg med veteranen.

Reina ble hentet til Liverpool av Rafael Benitez i 2005 og var lenge et klart førstevalg for Liverpool, men ble erstattet av Simon Mignolet i fjor.

Reina tilbragte forrige sesong på lån i Napoli. Den italienske klubben har også vist interesse for spanjolen nå i sommer, men kom ikke til enighet om pris.

Reina ble hentet til Liverpool fra Villarreal og han fikk 394 kamper.

I Bayern München må veteranen kjempe med verdens kanskje beste keeper, Manuel Neuer om spilletid. Reina er trolig tiltenkt rollen som andrevalg.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere