RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-sjefen advarer van Gaal

ADVARSEL: Brendan Rodgers tror Louis van Gaal får seg en overraskelse.
ADVARSEL: Brendan Rodgers tror Louis van Gaal får seg en overraskelse. Foto: Brad Penner (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tror kollegaen får seg en overraskelse.

Louis van Gaal tok første stikk i møtet med Liverpool og Brendan Rodgers da Manchester United slo rivalen med 3-1 i en treningskamp natt til tirsdag.

Møtene mellom de to klubbene vekker alltid mye følelser og van Gaal vil nok få erfare dette på et helt annet nivå når alvoret starter i Premier League.

Nederlenderen har fått oppgaven med å gjenreise Uniteds ære etter det som var en svært skuffende forrige sesong. United havnet på sjuendeplass.

På Old Trafford er alt annet enn en triumf i ligaen ansett som fiasko og fansen håper nok at van Gaal skal levere sølvtøy av ypperste merke allerede i sin første sesong. Noen enkel oppgave vil det imidlertid ikke bli for United.

- Alle kan tape
Det vet Liverpool-sjef Brendan Rodgers bedre enn de fleste. Han ledet Liverpool til sølv forrige sesong, men kunne lenge kjenne lukten av gullet.

Nå advarer han kollegaen.

- Jeg tror han vil finne ut ganske fort at konkurransen i denne ligaen er større enn i noen annen liga i verden. I de fleste andre ligaer er det ett eller to lag man venter at skal stikke av med gullet hver sesong, sier han ifølge Guardian.

Van Gaal har tidligere ledet klubber til gull i Æresdivisjonen (Ajax og AZ Alkmaar), La Liga (Barcelona) og Bundesliga (Bayern München).

- I Premier League er det slik at topplagene møter bunnlagene og det er alltid en fare for at de beste skal tape. Jeg tror nivået vil overraske ham, det tror jeg basert på erfaringer fra utenlandske managere jeg har snakket med.

- Det fysiske nivået i Premier League er bedre enn andre steder. Jeg har jobbet med mange utenlandske spillere og de sier det samme, sier Rodgers.

- Mange kandidater
Rodgers tror også nivået blant topplagene i Premier League er større enn noen gang. Arsenal, Manchester City og Chelsea er alle styrket.

- Forrige sesong var fantastisk og nesten hele veien var det fire-fem lag som kjempet i toppen. Manchester United vil slå tilbake, men Chelsea vil også bli sterke. Manchester City er mestere og er favoritter igjen, sier manageren.

- Tottenham har også vært der oppe noen sesonger. Under Harry Redknapp var de i Champions League. Antall sterke lag gjør det vanskelig å spå noe.

Liverpool møter Southampton i ligapremieren 17. august.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere