Liverpool-sjefen lover spillerkjøp

SKAL HANDLE: Liverpool-sjef Brendan Rodgers varsler spillerkjøp.

SKAL HANDLE: Liverpool-sjef Brendan Rodgers varsler spillerkjøp. Foto: Chris Radburn (PA / NTB scanpix)

Her er noen av de heteste kandidatene.

Uansett hvordan det ender i sesonginnspurten, så vil Liverpool kunne se tilbake på en svært god sesong. Klubben har oppnådd det som var målet.

Det begynner å bli noen år siden den røde klubben spilte i Champions League, men neste høst er Liverpool tilbake i den gjeveste europacupen.

Det betyr en god del flere kamper neste sesong. Spesielt om Brendan Rodgers' menn skulle ta seg videre fra gruppespillet. Om klubben også gjør det bedre i hjemlige cuper, enn denne sesongen, vil belastningen bli langt større og kampene flere. Rodgers vet dette er noe som må adresseres.

- Må styrke troppen
Nordiren lover derfor at Liverpool skal handle i sommer. Det sa han på en pressekonferanse på Melwood fredag. Manageren ønsker større bredde.

- Vi tenker allerede på framtiden. Vi vet vi må styrke troppen, sier han.

Rodgers sier Liverpool ønsker å henge med på alle fronter neste sesong.

- Vi skal spille i Champions League og det blir stort. Vi ønsker å henge med i alle turneringer og kjempe på alle fronter. Det er helt åpenbart at vi må styrke bredden i stallen vårt, sier mannen som i vår kjemper om ligagull.

Sist sommer jaktet Liverpool en rekke spennende navn, men flere glapp til klubber med mer penger eller Champions League-plass. Siden Liverpool nå er tilbake i det gode selskap, kan det bli lettere å lokke spillere til byen.

Champions League-spill gir også økte inntekter og gode pengepremier.

Klubben har den siste tiden blitt koblet med mange spillere og det blir moro å følge med på hvem som til slutt kommer inn porten på Anfield.

Hvem kommer?
Southamptos Adam Lallana og Luke Shaw har begge blitt koblet med klubben. Det samme har PSVs vidunderbarn Zakaria Bakkali. Jeven Konopljanka, som var nær en overgang i vinter, skal også fortsatt være aktuell.

Noen andre spiller nevnt i avisene den siste tiden er:

Martin Montoya (Barcelona), Josip Drmic (Nürnberg), Lazar Markovic (Benfica), Emre Can (Bayer Leverkusen), Ashley Cole (Chelsea), Antoine Greizmann (Real Sociedad), Yann M'Vila (Rubin Kazan), Cristian Tello (Barcelona), Heung Min Son (Leverkusen), Xherdan Shaqiri (Bayern), og Ross Barkley (Everton).

Liverpool topper Premier League med to serierunder igjen, men Manchester City jager bak og de to lagene vil ende likt om City vinner resten av kampene.

Og Liverpool gjør det samme.

De lyseblå har på nåværende tidspunkt en bedre målforskjell enn de røde.

Det er også knyttet stor spenning til hva som vil skje med stjernen Luis Suarez nå i sommer. Spissen kobles igjen med spanske Real Madrid.

Suarez uttalte likevel nylig ta han ønsker å bli på Anfield.

- Ta det rolig. Jeg skal ingen steder, sier Suárez til uruguayansk TV.

Liverpool møter Crystal Palace (b) og Newcastle (h) i ligainnspurten.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.