RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-skjebnen avgjøres neste uke

Foto: Adam davy / Pa Photos
Sist oppdatert:
Flere uenigheter rundt Alberto Aquilanis fremtid.

Brendan Rodgers sier han vil ta en beslutning om Alberto Aquilanis fremtid denne uken, etter at midtbanespillerens agent nektet for at Fiorentina hadde lagt inn bud.

Ifølge Skysports skal Aquilani være bestemt på å vise at han er god nok for Rodgers før sesongen starter. De to siste årene har han tilbrakt på lån i Italia.

28-åringen har bare spilt 18 Premier League kamper siden han signerte med Liverpool i 2009. Til tross for at agenten sier at han ikke vet om noen bud, fortsetter spekulasjoner om at Aquilani kan returnere til Serie A.

At han ikke var med i treningskampen mot Tottenham Hotspur på lørdag, la bare mer bensin på målet. Rodgers må fortsatt bestemme seg om Aquilani vil være en del av hans langtidsplaner.

- Situasjonen med Alberto er enkel. Jeg har ønsket å vurdere han i de første ukene med trening. I løpet av neste uke vil jeg bestemme hva som er best for oss, om han vil bli nyttig for gruppa eller om det er best for han å dra videre.

Det har vært flere rykter om at midtbanespilleren har vært nær en 7 millioner punds avtale med Fiorentina, men agenten hans sier at det ikke har vært noen kontakt med Viola.

- La oss ikke starte en såpeopera. Vær så snill. Aquilani er en Liverpool-spiller og han er fornøyd der han er nå, sa Franco Zavaglia til Radio Sportiva.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere