*Nettavisen* Sport.

Liverpool slår tilbake

Foto: Dave Thompson (Scanpix)

Liverpool-ledelsen likte dårlig kritikken de fikk fra Lucas Neill. Nå slår de tilbake.

25.01.07 10:56

Liverpool var favoritter til å sikre seg underskriften til Lucas Neill, men den australske landslagsspilleren havnet i stedet i West Ham, og begrunnet valget med at Liverpool ikke fikk ham til å føle seg ønsket.

- Jeg fikk ikke snakket med dem som betyr noe på Anfield. Det hadde vært fint å høre hva slags planer manageren hadde for meg. Han kunne kanskje overtalt meg. Men jeg fikk en litt kald følelse fra Liverpool, mens varmen var enorm fra West Ham. Dagen overgangsvinduet åpnet, trodde jeg at jeg ville dra til Liverpool, men det tok noen uker før de tok kontakt, og det fikk meg til å lure på hvor ønsket jeg var, forklarte han til The Sun.

Disse uttalelsene falt Liverpool-ledelsen tungt for brystet. Daglig leder Rick Parry hevder at manager Rafa Benitez ringte Neill.

- Jeg vet ikke hvem som var i andre enden og snakket med Rafa da jeg satt ved siden av ham, men jeg er ganske sikker på at det var Lucas Neill. Neill hadde valget mellom Liverpool og West Ham, og vi kunne tilby ham muligheten til å spille i Champions League. Vi ønsker spillere som ønsker å spille for Liverpool. Spillere med ekte lidenskap vil hjelpe oss til å vinne trofeer, fortsetter han.

Parry er ikke i tvil om hva som var Neills motivasjon for å dra til West Ham. Londonklubben tilbød ham det dobbelte av det Liverpool gjorde i lønn.

- Det er klart at spillerne hos oss har muligheten til å tjene godt hvis de gjør det bra. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å avgjøre hva som er best for karrierene deres. For vår del så ønsker ikke vi å komme i en situasjon hvor folk kommer bare for pengene. En spiller må bli drevet av noe mer enn det. Det er Neills avgjørelse og hans fremtid. Det har skjedd før og vil skje igjen, sier Liverpool-lederen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.