RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Liverpool slåss om Huseklepp»

Foto: Tor Erik Mathiesen (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Brann vet ingen ting, men ifølge seriøs, engelsk avis ønsker giganten den norske landslagsspilleren.

Desember er høytid – ikke bare for feiring, men også for overgangsrykter i Premier League. Akkurat dette vil nok sette ekstra fart i klubbkontorene på Brann Stadion:

Ifølge den vel ansette avisen the Guardian skal Liverpool nå ha kastet seg inn i kampen om Branns og Norges største, positive overraskelse i 2009-sesongen, Erik Huseklepp. I sin omskolerte spissrolle endte teknikeren opp med 15 seriemål, samt et for landslaget, og kanonsesongen har blitt lagt merke til.

- Rafael Benítez kjemper med Hull og Wigan om å sikre seg Brann-spissen Erik Huseklepp, verdsatt til om lag £2.000.000 (snaut 19 millioner norske kroner), skriver avisens nettutgave i sin ryktespalte i dag.

I Brann har man likevel ikke hørt noe.

- Ukjent for oss, skriver sportslig leder Roald Bruun-Hanssen i en sms til Nettavisen.

Heller ikke for agent Stig Lillejord er dette kjent stoff, men helt overrasket er han likevel ikke over den angivelige interessen fra tittelgrossisten.

- Vi vet at det er flere klubber i England som vurderer Erik seriøst.

- Det er bra hvis Liverpool er interesserte. Det er en stor klubb, og hvis dette stemmer, så er det hyggelig hvis de har lagt merke til hans flotte sesong i år, sier Lillejord til Nettavisen.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere