RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool slipper Uefa-straff

SLIPPER STRAFF: Brendan Rodgers brukte et reservepreget lag mot Real Madrid, men Uefa foretar seg ingenting.
SLIPPER STRAFF: Brendan Rodgers brukte et reservepreget lag mot Real Madrid, men Uefa foretar seg ingenting. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)
Til tross for at de stilte et b-preget lag mot Real Madrid.

Liverpool-manager Brendan Rodgers fikk krass kritikk for å ha brukt et reservepreget lag mot Real Madrid i Champions League tirsdag kveld.

Rodgers valgte å spare krefter til lørdagens ligakamp mot Chelsea, noe som førte til et laguttak uten mange av klubbens beste spillere.

Liverpool risikerte straff fra Uefa for å stille med et svekket lag, for i Champions League-reglene står det klart og tydelig at alle lag forplikter seg til å stille sitt sterkeste mannskap til enhver tid.

Nå er det klart at rødtrøyene slipper straff, skriver The Telegraph.

I likhet med Premier League-reglene tar Uefa utgangspunkt i at det er 25-mannstroppen som må være sterkest mulig, ikke elleveren som starter kampen.

Og det er ingen som mener 25-mannstroppen var uten de beste spillerne, og onsdag bekrefter altså Uefa at saken blir lagt død fra deres side.

Rodgers forsvarte ifølge BBC laguttaket etter kampen.

- Jeg visste hva jeg gjorde. Jeg visste hva laget ville bli i kveld. Vi er skuffet over resultatet, men det er mye positivt å ta med seg i dag, sa Liverpool-sjefen.

- Du spurte meg før kampen om laget var sterkt nok, men du fikk selv se hvor gode de er. Vi viste kvalitet ved å komme her, hvor de ofte vinner med tre eller fire mål, og klare å spille jevnt. Vi hadde motet til å spille, og jeg er veldig stolt av laget i dag, sa Rodgers etter kampen.

Liverpool tapte som kjent 0-1.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere