*Nettavisen* Sport.

Liverpool sløste med sjansene - igjen

Foto: Reuters/Scanpix

De røde måtte gå målløse av eget gress.

05.11.11 19:29

LIVERPOOL - SWANSEA 0-0:

Liverpool har vært variable denne sesongen. De røde har ofte løftet seg i møte med gode lag, mens det har vært slettere innsats mot smålagene.

Lørdag gjestet nyopprykkede Swansea Anfield og i likhet med Norwich, klarte også waliserne å få med seg poeng fra den en gang så fryktede arenaen.

Liverpool var det beste laget i første omgang og fikk flere muligheter til å ta ledelsen. Avslutningene sto imidlertid ikke i stil med spillet.

De røde vartet ved flere anledninger opp med god angrepsfotball, men verken Andy Carroll, Luis Suarez eller noen av de andre Liverpool-spillerne fant nettet.

Carroll fikk en gedigen sjanse allerede etter åtte minutter. Stewart Downing la godt inn, men den store spissens avslutning traff tverrliggeren.

Swansea var heller ikke ufarlige og kom etter hvert til flere gode sjanser. José Manuel Reina hadde en god kamp bakerst for Liverpool og reddet laget fra et flaut nederlag.

Det ble aldri noen scoringer på Anfield, noe som betyr at Liverpool nå står med 19 poeng fra 11 kamper i Premier League.

Swansea har tidvis imponert i sin debutsesong og står nå med 13 poeng fra 11 kamper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.