RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Liverpool-spiller trener med Brann

Sist oppdatert:
Kan gå gratis fra Liverpool til sommeren.

Islandske Kristjan Gauti Emilsson har de siste årene vært en del av Liverpool-akadamiet.

Fra fredag til søndag skal 19-åringen trene med Brann, forteller sportslig leder i Brann, Rolf Magne Walstad til Nettavisen.

- Emilsson er en ung spiss som gjorde sakene sine veldig bra for Islands U17 landslag noen år tilbake. Han ble den gangen hentet til Liverpool etter konkurranse fra flere større klubber. Nå har han havnet langt bak i køen der, og avtalen hans går ut til sommeren. Så da har vi fått muligheten til å prøve han ut her et par dager, sier Rolf Magne Walstad til Nettavisen.

Emilsson kom til Liverpool som 16-åring og var en svært ettertraktet spiller på det tidspunktet.

- Jeg husker han fra et par år tilbake, og da imponerte han. Det er også flere i brannsystemet som husker han fra den tiden, sier Walstad.

- Han skal i førsteomgang trene med oss i noen dager. Dette er litt for å kartlegge hvordan han ligger an. Det er ikke nødvendigvis en spiller vi ser for oss som suser rett inn på førstelaget, forklarer Walstad.

Hva slags type spiller er han?

Han er en typisk boksspiss, som er relativt stor. Og han er en spennende avslutter. Vi har som sagt ikke sett han på to år, så nå får vi se hvordan han ligger an, avslutter Walstad.

Se Emilssons spillerprofil på Liverpools hjemmesider.

Brann har hatt en dårlig start på årets sesong, men ser ut til å ha fått orden på tingene etter å ha vunnet sine to siste kamper.

Søndag spiller Rune Skarsfjords menn mot Ålesund på Color Line Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere