*Nettavisen* Sport.

Liverpool-spiss til Atlético Madrid

Foto: PA Photos/Scanpix

Kan han erstatte Sergio Agüero i den spanske klubben?

20 år gamle Daniel Pacheco ble i ung alder regnet som et stortalent, men siden han kom til Liverpool i 2007 har det blitt begrenset med spilletid for angriperen.

Derfor har Anfield-klubben nå valgt å sende Pacheco på lån til hjemlandet Spania. 20-åringens arbeidsgiver ut denne sesongen vil være Atlético Madrid.

Det er Liverpool selv som bekrefter at avtalen er sluttført på sine nettsider onsdag ettermiddag.

Startet i Barca
Den offensive spilleren startet karrieren i Barcelona i 2003 og ble sett på som en av klubbens mest lovende talenter.

På grunn av hans evne til å finne nettet fra alle mulige posisjoner fikk han kallenavnet «El Asesino» av lagkameratene.

Det var Rafael Benítez som hentet Pacheco til Liverpool, i første rekke med tanke på framtiden, og i 2009 fikk han sin debut for A-laget, da han erstattet Alberto Aquilani mot Fiorentina.

Noe fast inventar i førsteelleveren ble han imidlertid aldri og mot slutten av forrige sesong gikk han på lån til daværende Championship-klubb Norwich.

I den korte perioden han spilte for de kanarigule gjorde 20-åringen sin saker bra og scoret to mål på seks ligakamper. Norwich tok som kjent steget opp til Premier League.

Heller ikke den sesongen har Pacheco blitt funnet tilliten verdig av manager Kenny Dalglish og klubben velger nå å låne ham ut, slik at han skal få mer førstelagsfotball.

Mistet stjerne
Atlético Madrid har mistet Sergio Agüero i sommer, samtidig som også Diego Forlan skal være på vei bort og slik sett er det muligheter for at Pacheco kan få mange kamper på høyt nivå.

Den spanske hovedstadsklubben endte på en 7.-plass i La Liga forrige sesong med 58 poeng fra 38 kamper. Laget fikk dermed muligheten til å spille Europe League-kvalik.

Laget gikk automatisk inn i tredje kvalikrunde og i den første av to kamper slo laget Vitoria Guimares 2-0 hjemme i Madrid. returen spilles allerede torsdag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.