RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool sørger over ofrene i Norge

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Vil spille med sørgebånd i lørdagens treningskamp mot Hull.

De sjokkerende og tragiske hendelsene på Utøya og i Oslo sentrum har ført til store reaksjoner over hele kloden - også i sportsverden.

Nettavisen har tidligere omtalt at stjerner i Premier League sender sine kondolanser til det norske folk, og nå har også Liverpool FC uttrykt sin sorg.

I en offisiell melding på Liverpools hjemmeside - med overskriften ««Reds» sørger over ofrene i Norge» - uttaler klubben at de alltid har hatt stor støtte i Norge, og at tankene til alle i klubben er med det norske folk og pårørende til de som mistet livet eller ble skadet.

- Alle i klubben var sjokkert over nyhetene og TV-bildene fra Norge. Noen av våre mest lidenskapelige supportere er norske og vi regner dem som venner i tillegg til supportere, sier daglig leder Ian Ayre.

Liverpool vil markere tragedien i Norge med å spille med et sort sørgebånd i lørdagens treningskamp mot Hull.

- Vi vil være iført svart armbånd i dag mot Hull City, som et tegn på respekt for folket i Norge, skriver manager Kenny Dalglish på Twitter

- Laget skal spille i Norge 1. august. I forkant av det, ønsker vi at våre fans ved at vi tenker på dem i denne forferdelige tiden, uttaler Ian Ayre.

Det er ventet at det vil bli en markering av tragedien når Liverpool kommer til Oslo for å spille treningskamp mot Vålerenga 1. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere