RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool størst i England

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Slo dobbel knockout på konkurrentene.

Sporting iD er selskapet som lager numrene og bokstavene som trykkes bak på alle England Premier League-trøyer. Nå har de offentliggjort hvilke navn og trøyer som er mest etterspurt, og noe overraskende er det ikke Robert Green som topper lista.

I stedet er det en ikke ukjent Liverpool-duo som er mest populær blant engelske fotballsupportere:

Fernando Torres og Steven Gerrard.

Spanjolen topper faktisk lista for andre år på rad, mens klubbkollega Steven Gerrard har tatt et skritt opp, og var i 09/10-sesongen den nest mest etterspurte på trøyemarkedet.

På tredjeplass finner vi også en scouser, Wayne Rooney, som har falt et hakk på popularitetsskalaen fra i fjor. Cesc Fabregas er førstemann fra London på sin fjerdeplass, mens Arsenal-kollega Andrej Arshavin innehar femteplassen.

Først på en sjetteplass er sist sesongs seriemester representert, da ved Frank Lampard. Lagkompis Didier Drogba er på en sjuendeplass, mens Michael Owen i fjor endte på en åttendeplass. Mon tro om Bristol City-draktene med «Owen» på ryggen selger like godt?

Liverpool er som eneste lag inne med tre mann på ti-lista som følge av Jamie Carraghers niendeplass, mens Manchester City får sin eneste med Carlos Tévez på plass nummer ti.

Dårlig nytt for Nani, som for første gang på tre år er ute av topp ti-lista, mens Dimitar Berbatov er eneste mann blant topp fem fra 08/09-sesongen som ikke er på årets topp ti-liste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere