*Nettavisen* Sport.

Liverpool til Norge

Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Anfield-klubben gjester Oslo denne sommeren.

08.04.11 15:00

Liverpool har gjestet Norge opp til flere ganger tidligere, som oppkjøring til sesongen i Premier League. Og også i sommer vil den populære engelske klubben komme besøk her i nord.

Mandag 1. august tar nemlig Vålerenga imot Liverpool på Ullevaal stadion til vennskapskamp, opplyser Tippeliga-klubben fredag.

Slik skaffer du billett!

- Viktig kamp
Sist Liverpool besøkte Vålerenga og Ullevaal var i 2008, den gangen vant engelskmennene 4-1 over oslolaget.

- Selv om dette er vennskapskamper er dette en viktig kamp for Vålerenga. Vi får matchet oss skikkelig mot en motstander som daglig spiller i en av verdens beste ligaer, og det vil utvikle Vålerenga videre, sier Martin Andresen vif-fotball.no.

Dermed kan norske Liverpool-fans glede seg til å se sine helter i aksjon på norsk jord. Premier League-klubbens norske fanklubb er selvfølgelig storfornøyd.

- Liverpool var mektig imponert over atmosfæren på Ullevaal sist, og dette er en viktig kamp i oppkjøringen til Liverpool. De får testet mannskapet og får kjenne på følelsen av å spille på et fullsatt stadion. Jeg vet klubben ser fram til kampen, sier Pål Møller i Liverpool FC Suppoters Scandinavian Branch.

- Dette er kjempegøy og vi setter stor pris på at Liverpool kommer og spiller for alle de norske supporterne, sier supporterlederen.

Dalglish tilbake
Liverpool har tidvis slitt denne sesongen, og ligger bare som nummer seks i Premier League, med syv kamper igjen av sesongen.

Etter en tung start under den nyansatte manageren Roy Hodgson, valgte klubben i januar å sparke den tidligere Halmstad-treneren, og erstattet ham med legenden Kenny Dalglish.

Dalglish var også manager for de røde i perioden 1985-1991. Han er kanskje likevel mest kjent for det han utrettet på banen for klubben mellom 1977 og 1986.

Også på overgangsfronten har Merseyside-klubben vært aktive i vinter.

Superstjernen Fernando Torres ble solgt til Chelsea for rundt 500 millioner kroner, og ble erstattet av Andy Carroll fra Newcastle og uruguayanske Luis Suarez.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag