RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool, United, fire røde og tre arrestert

Foto: Steve Woods/EPA
Sist oppdatert:
- Jeg har aldri sett maken, sier John Aldridge.

Se nederst for høydepunktene fra kampen.

Liverpool slo nylig Manchester United med 3-1 i Premier League.

Søndag fikk United så en liten revansje.

Da slo serieledernes U18-lag ut Liverpools U18-lag i kvartfinalen av den prestisjetunge FA Youth Cup i England. Men det skjedde ikke uten bråk.

Masse bråk.

- Sang om Heysel og Hillsborough
Kampen først: Liverpool ledet 2-0 etter to mål av Adam Morgan, men United snudde til seier etter to mål av Ravel Morrison og ett av Larnel Cole den siste halvtimen. Men det er ikke de fem målene som får mest oppmerksomhet i engelsk presse mandag.

I stedet får United-fansen det glatte lag, også av representanter fra United.

- Å synge sanger om Hillsborough og Heysel-tragediene er en skam. Vi kommer til å reagere skarpt overfor alle det er mulig å identifisere, sier en United-talsmann til Daily Mail.

United-supportere fyrte også opp såkalte bengalske lys blant de noe over 10.000 tilskuerne som så kampen.

- Jeg har aldri sett noe lignende på en ungdomskamp, og jeg vil aldri se noe lignende igjen. Det var kvalmt, sier Liverpool-legenden John Aldridge om syngingen.

- Man er vant til en del fra United-fansen når de kommer til Anfield, men det var grusomt å høre de sangene om Hillsborough og Heysel. Det var tydelig at det var en gjeng som hadde kommet bare for å skape problemer. Jeg synes synd på United-fansen som hadde kommet for å se fotball, legger han til.

Seks United-fans ble til slutt kastet ut av arenaen på grunn av oppførselen sin. I tillegg ble tre fans arrestert for ordensforstyrrelser med større mengder alkohol involvert.

Fire røde
United slo tilbake i kampen etter at Stephen Sama ble utvist for Liverpool etter en snau time. United-spiss Paul Pogba tok straffen, men ble selv utvist da dommeren mente at han tok straffesparket på en usportslig måte.

Larnel Cole tok over straffeansvaret, reduserte, før Ravel Morrison så snudde for United. På overtid ble så Liverpools Conor Coady og Uniteds Tyler Blackett utvist etter håndgemeng.

United møter Chelsea i semifinalen av FA Youth Cup.

Her er høydepunktene fra kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere