Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool valgte Henderson foran Götze

Ikke les dette hvis du er Liverpool-supporter.

Fredag skriver journalist Rory Smith i The Times at Liverpool valgte å kjøpe Jordan Henderson til 14 millioner pund, fremfor Borussia Dortmund-spiller Mario Götze sommeren 2011.

Smith bekrefter nemlig at Comolli og Dalglish skal ha sagt at Henderson ble valgt foran tyskeren.

- Comolli og Dalglish ble spurt om de ønsket å gå for Götze. Men da svarte de at Henderson var førsteprioritet, forteller Smith.

Benkesliter
Henderson har kun startet to Premier League-kamper denne sesongen, og har ikke blitt den suksessen Kenny Dalgslish og Damien Comolli hadde håpet, da de kjøpte han til Liverpool 9. juni, 2011.

Smith som følges av over 65.000 personer på nettstedet, har mottatt flere kritiske meldinger etter kommentaren. Men journalisten svarer med følgende melding på Twitter fredag morgen:

HTML EMBED

Herjer i Bundesliga
20 år gamle Götze har på sin side herjet i Bundesliga og er sett på som ett av verdens største talenter.

Götze er et kjent navn for de fleste som følger europeisk klubbfotball. Den offensive midtbanemannen slo igjennom for Borussia Dortmund i 2010/11-sesongen og har spilt en viktig rolle i klubbens to strake ligagull i Bundesliga. 20-åringen står med 20 landskamper for Tyskland, og er en mann det er store forventninger til i årene fremover.

Elendige spillerkjøp
Både Comolli og Dalglish har etter sin siste tid i Liverpool mottatt mye kritikk for deres spillerkjøp.

Spillere som Stewart Downing, Andy Carroll, Sebastián Coates og Henderson ble alle kjøpt for store summer, men har ikke fått det til i Liverpool-trøya.

- Man må se på det store bildet. Vi stod for 26 overganger, og det er urealistisk å tro at vi ikke kom til å gjøre noen feil med så mange overganger. Jeg synes ikke vi gjorde noen feil med spillerne vi solgte. Kun tiden vil vise om vi gjorde feil med spillerne vi hentet, sier Comolli til The Times.

Comolli mener det er for tidlig å dømme spillerkjøp etter kun 12 måneder.

Så langt er Luis Suárez den eneste signeringen til Dalglish og Comolli som i dag blir sett på som en suksess.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe