Liverpool vil ha brasse

Foto: AP/Scanpix

VM-veteran er populær blant Premier League-lag.

21.06.10 19:48

Det har i lang tid versert rykter om at Javier Mascherano skal være på vei fra Liverpool til Inter. I tillegg har også Barcelona i lengre tid vist interesse for de rødes midtbanesliter.

Liverpool har nektet for at spilleren skal ha fått tillatelse til å snakke med Inter, men det er ingen hemmelighet at Rafa Benitez gjerne vil ha med Argentina-kapteinen på flyttelasset til Milano.

Tidligere Arsenal-spiller
Ifølge Sky Sports skal Liverpool nå finsikte en mulig erstatter.

Tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva har gjort sine saker bra for Brasil under lagets to første VM-kamper, og flere Premier League-klubber skal ha brassen i kikkerten. I tillegg til Liverpool, skal også Fulham, Blackburn og Everton være interessert.

Barca byr på Torres
Mascherano kan imidlertid ikke bli den eneste som forlater Anfield i sommer. Spanske medier melder mandag at Barcelona kommer til å legge inn bud på Fernando Torres i løpet av kort tid.

Sandro Rossell, som tar over som ny Barca-president 1. juli, skal ha sagt at han ønsker å hente Torres og Francesc Fabregas i løpet av sommeren. Torres blir sett på som en perfekt makker til David Villa, som ble hentet til Camp Nou tidligere i sommer.

Torres ble hentet til Liverpool av tidligere manager Rafa Benitez i 2007, og ble en umiddelbar suksess i Beatles-byen. Spanieren har flere ganger uttrykt sin kjærlighet for klubben, men på grunn av Liverpools svake økonomi kan et slag likevel bli en realitet.

Blå interesse for Babel
På toppen av dette skal også Birmingham ha fornyet sin interesse for Ryan Babel. Nederlenderen har ikke helt fått ut sitt potensial på Anfield, og kan bli solgt for å få inn litt penger.

Birmingham-manager Alex McLeish skal ha et godt øye til kantspilleren, og har også tidligere prøvd å hente Babel.

Skotten har tidligere i sommer prøvd å hente Wigans Charles N'Zogbia uten å lykkes, og ifølge Sky Sports skal han nå altså ha vendt oppmerksomheten mot Liverpools nederlender.

Fra før er det kjent at Real Madrid skal ha vist interesse for Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.