RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpools marerittkamp: - Hva i huleste er det som skjer?


SCORET OG UTVIST: Mark Noble scoret først 2-0-målet mot Liverpool, før han ti minutter før slutt ble vist ut.
SCORET OG UTVIST: Mark Noble scoret først 2-0-målet mot Liverpool, før han ti minutter før slutt ble vist ut. Foto: Clive Mason (Getty Images)
Sist oppdatert:
Forsvarstabbe og rødt kort da Liverpool tapte sin første kamp for sesongen.

LIVERPOOL - WEST HAM 0-3:

Brendan Rodgers' lag hadde hatt en innbringende ligastart poengmessig, til tross for at rødtrøyene bare glimtvis har imponert så langt.

Mot West Ham skulle det bli hverken poeng eller godt spill. Det meste gikk nemlig galt for Liverpool denne lørdagen. Etter en forferdelig start der West Ham gikk opp i ledelsen etter bare to minutter, viste Dejan Lovren sin mindre gode side da han nærmest ga bort baklengsmål nummer to. Et rødt kort til Philippe Coutinho sørget for en bekmørk Liverpool-dag, og selv om også Mark Noble ble gitt marsjordre ti minutter før full tid, klarte ikke hjemmelaget å unngå sitt første tap for sesongen.

På overtid ble en forferdelig oppvisning fra hjemmelaget oppsummert med et tredje baklengsmål, da Diafra Sakho satte inn nummer tre mot et resignert hjemmeforsvar.

Rodgers mente at laget spilte ok store deler av oppgjøret, og var svært frustrert over tidspunktet Coutinhos røde kort kom på.

- Vi er veldig skuffet over dette resultatet, og særlig det at vi gir vekk et mål så tidlig i kampen er forferdelig skuffende. Det gir dem stor motivasjon. Det andre målet er en tabbe, og da ligger vi plutselig under med to, selv om vi har spilt ok. I andre omgang har vi lagt en plan for hvordan vi skal komme tilbake, men så får vi Coutinho utvist. Det har vært en frustrerende dag, sa Brendan Rodgers etter kampen.

- Elendig!
Liverpool fikk en marerittaktig start på oppgjøret, og havnet bakpå allerede etter to minutter. Etter litt fram og tilbake innenfor vertenes straffefelt, slo etter hvert Aaron Cresswell inn fra venstre. Inne foran mål ventet nykommer Manuel Lanzini, som fikk en enkel oppgave med å bredside inn ledermålet fra få meters hold.

Det var Liverpools første baklengsmål denne sesongen, men hjemmelaget lot seg ikke prege av sjokkåpningen og var bare noen små centimetere unna utligningen like etter. Roberto Firmino kjørte et lite skuddfinte-show 30 meter fra mål før han til slutt fyrte av med venstrefoten. Ballen fikk en enorm fart, men dessverre for Anfield-publikummet sørget ikke skuddet for noe annet enn metallmusikk fra stolpen.

Utover i omgangen var det derimot lite krutt i Liverpools offensiv, og selv om vertene hadde mye ball, var det faktisk gjestene som sto for kampens andre scoring.

Dejan Lovren rotet seg helt bort nede ved dødlinja og forærte ballen til målscorer Lanzini. Hans innlegg ble forsøkt klarert, men ballen endte i stedet opp i beina til Mark Noble ved straffemerket. Engelskmannen var klinisk i avslutningen og plasserte inn London-lagets mål nummer to.

- For en tabbe av forsvarsspilleren. Det er helt elendig av Lovren! utbrøt TV2-kommentator Kasper Wikestad etter kjempetabben.

- Dette er bare siste tilfelle i tabberekken, slike feil så vi flere av sist seong også. Hva er det som skjer? Hva i huleste er det Lovren holder på med her?! Det er rett og slett horribelt, kommenterte Simen Stamsø Møller i pausepraten.

UTVIST: Philippe Coutinho ble sendt av banen tidlig i andre omgang, hans første røde kort i karrieren. Dermed gikk oppgaven fra vanskelig til nærmest umulig for Liverpool.

Marerittet fortsatte
Det var naturlig nok et revansjesugent hjemmelag som entret gresset etter pause, men planene om et et comeback fikk seg et virkelig skudd for baugen bare seks minutter inn i den andre omgangen.

Philippe Coutinho, som like før hvilen hadde fått gult kort for munnbruk, var altfor sent ute i en duell med Dimitri Payet og timet taklingen sin fullstendig galt. Dommer Kevin Friend var ikke i tvil om at forseelsen var verdt et gult kort nummer to, og dermed måtte Liverpool spille nesten en omgang med en mann mindre. Det røde kortet betyr følgelig at Coutinho må stå over første kamp etter landslagspausen. Da venter Manchester United ...

Med en mann mindre ble det vanskelig for vertene å produsere store målsjanser. Håpet gjenoppsto imidlertid ti minutter før slutt da Mark Noble også ble vist rødt kort.

Noen sjansebonanza ble det likevel aldri. Et par muligheter etter dødball var beholdningen fra hjemmelaget.

På overtid ble marerittkampen symptomatisk nok avsluttet med et tredje baklengsmål, da Diafra Sakho satte inn dagens tredje West Ham-scoring.

P.S: 18 år gamle Martin Samuelsen satt på benken for West Ham gjennom hele kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere