RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpools nykommere sikret seier


SCORET IGJEN: James Milner jubler for sin 1-0-scoring.
SCORET IGJEN: James Milner jubler for sin 1-0-scoring. (Getty Images)
Ny seier til de røde i sesongoppkjøringen.

ADELAIDE - LIVERPOOL 0-2:

Liverpool har handlet heftig i sommer og flere nye spillere har kommet inn porten på Anfield. Mandag fikk to av disse nykommerne vist seg fram under en treningskamp mot Adelaide fra Australia.

James Milner, hentet gratis fra City, og Danny Ings, hentet for kun utdanningskompensasjon fra Burnley, scoret målene.

2-0-seieren over Adelaide betyr at Liverpool har vunnet alle sine tre oppkjøringskamper i sommer og selv om laget ikke har imponert like mye i alle kampene, ser det lovende ut før sesongstart 8. august.

Milners andre
Liverpool åpnet friskt i Adelaide og skapte en del gode sjanser og leverte flott spill innledningsvis, men klarte ikke å finne nettet.

Divock Origi var på plass inne i boksen og fikk et par muligheter, men pasningene mot den belgiske spissen var litt for upresise.

Etter hvert dalte tempoet voldsomt i første omgang og verken vertene eller gjestene fra England klarte å sette noe særlig preg på kampen.

Unge Jordan Ibe viste seg imidlertid fram som en av Liverpools beste og den kraftfulle kantspilleren fikk vist både fysikk og teknikk.

Vi måtte vente hele 68 minutter før det ble mål å juble for. Det var nettopp Ibe som spilte fram til James Milner og midtbanemannen scoret.

Det kunne se ut som Milner var en anelse offside da ballen ble spilt, men det ble aldri vinket og dermed var Liverpool i føringen.

Ings nettet
Dette var Liverpool-nykommerens andre fulltreffer så langt i sesongoppkjøringen. Milner scoret også mot Brisbane Roar.

Spillere som Alberto Moreno og Danny Ings kom for øvrig på banen for de røde i løpet av andre omgang, men manager Brendan Rodgers gjorde færre bytter enn det han har gjort i de andre treningskampene.

Ings kom for øvrig til en god avslutning etter 79 minutter, da han fikk hodet på et Jordan Henderson-innlegg, men avslutningen gikk over.

På tampen fikk spissen en ny sjanse da han ble spilt igjennom og denne gangen gjorde ikke unggutten noen feil og satte inn 2-0.

Flere mål ble det ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere