*Nettavisen* Sport.

Liverpools stortalenter får sjansen

Foto: Getty Images / All OVer Press

Brendan Rodgers roterer trolig en del på mannskapet i cupkampen mot Oldham. Sjekk tippetipsene.

02.07.14 10:28

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips:Lett match for Fiorentina
V4 Täby: Ny braksuksess?
V64 Gävle: Patrik soper inn

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

De tre første kampene på søndagskupongen er hentet fra tredje runde i FA-cupen, de tre neste fra La Liga. Match sju og åtte er oppgjør fra Segunda i Spania. Så følger to franske cupkamper, før kupongen avsluttes med to oppgjør fra Serie A. Det er ventet at de engelske lagene roterer en del i dag etter en hektisk juleperiode, og det kan være lurt å sjekke lagoppstillinger før man leverer spill.

1. Manchester United - Swansea
Man United risikerer trolig ikke Robin van Persie i dag, og nå er også Wayne Rooney uaktuell for spill. Hjemmelaget er overspilt på folkerekka (71 prosent i skrivende stund), og vi garderer. Swansea har en svak resultatliste, men viser en ”smygende” form. Skal ikke undervurderes på Old Trafford.

2. Liverpool - Oldham
Brendan Rodgers kommer trolig til å slippe til noen yngre talenter i dag, men Liverpool er uansett store favoritter, Daniel Sturridge og Joe Allen kommer ikke til å spille, og småskadde Steven Gerrard og Glen Johnson risikeres heller ikke. H.

3. Port Vale - Plymouth
John Sheridan får stadig bedre skikk på Plymouth, men den formsterke angriperen Caolan Lavery er skadet. Port Vale ligger en divisjon over, men ser ut til å bli overspilt. Bør garderes.

4. Barcelona - Elche
Barcelona stiller uten Messi (skadet) og Sergio Busquets (utestengt). Elche må klare seg uten suspenderte Coro og Damian Suarez. Høyst sannsynlig hjemmeseier.

5. Osasuna – Espanyol
Espanyol gjorde det bra sist, men må klare seg uten venstrebacken Fuentes og den viktige midtbanespilleren Victor Suarez. Osasuna savner den avstengte forsvarsspilleren Damia. HU som utgangspunkt, men helst alle tegn.

6. Real Sociedad - Athletic Bilbao
Real Sociedad ser sterke ut fremover på banen, men den offensive midtbanetrioen Vela, Griezmann og Prieto. Athletic holder et høyt, stabilt nivå, men er aller best på hjemmebane. Stiller nesten skadefritt. Hvis du har råd til det: HUB.

7. Girona - Ponferradina
Girona er gode til å krige, men har en begrenset stall og sliter med å avgjøre kamper. Dyktige Gerard Bordas er usikker. Ponferradina har en bedre stall, men glimrer sjelden på bortebane. Julen Castaneda er suspendert. Setter HU her.

8. Real Jaen - Deportivo La Coruna
Real Jaen er ikke i spesielt god form og ligger i den tette bunnstriden. Oscar Quesada er uaktuell, ellers ser det bra ut. Deportivo har tapt poeng i to strake matcher, men formen er det ikke noe fare med. Kan stille med en bra lag i dag. HUB på større systemer.

9. Vannes - Monaco
Vannes er noe forbedret, men sliter fortsatt i bunnen av National. Ny skade på Nicolas Flégeau. Stiller også uten Jordan Massengo (karantene). Claudio Ranieri kommer trolig til å stille med en sterk Monaco-startellever, med Radamel Falcao i spissen. B.

10. Marseille - Reims
Reims vant ligamøtet 26. oktober. Scoret da tre mål på åtte avslutninger og hadde marginene på sin side. OM skapte flest sjanser. Marseille spiller uten førstekeeper Steve Mandanda (ute av personlige årsaker). Unge Brice Samba starter i mål. Målfest og hjemmeseier?

11. Fiorentina – Livorno
En tøff oppgave for Livorno som er blitt enda vanskeligere som en følge av at forsvarssjefen Emerson er suspendert. Forsvarsskollega Coda er i tillegg usikker. Fiorentina kan stille en sterk startellever og har gode vinnersjanser. H.

12. Juventus - Roma
Nøkkelkamp i gullstriden. Roma har mulighet til å krympe avstanden til to poeng, men vil ligge åtte poeng bak Juve dersom det blir tap. Alessandro Florenzi er usikker, mens Federico Balzaretti soner karantene. Juventus er favoritter, men her bør det garderes.

96-rekker
1. Manchester United – Swansea H

2. Liverpool – Oldham H

3. Port Vale – Plymouth HB

4. Barcelona – Elche H

5. Osasuna – Espanyol HUB

6. Real Sociedad - Athletic Bilbao HU

7. Girona – Ponferradina HB

8. Real Jaen - Deportivo La Coruna UB

9. Vannes – Monaco B

10. Marseille – Reims H

11. Fiorentina – Livorno H

12. Juventus – Roma HU

Klikk her for å levere dette spillet

432-rekker
1. Manchester United – Swansea HU

2. Liverpool – Oldham H

3. Port Vale – Plymouth HB

4. Barcelona – Elche H

5. Osasuna – Espanyol HUB

6. Real Sociedad - Athletic Bilbao HU

7. Girona – Ponferradina HU

8. Real Jaen - Deportivo La Coruna HUB

9. Vannes – Monaco B

10. Marseille – Reims H

11. Fiorentina – Livorno H

12. Juventus – Roma HUB

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag