RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lønnskravet: 1,7 millioner i uka

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Mario Balotelli er ikke snau.

En av de mest omtalte transferhistoriene i sommer har vært Mario Balotelli, og hans overgang til Manchester City.

Ryktene har gått lenge, og spekulasjonene har etter hvert blitt bekreftet som offisiell interesse fra de lyseblå. Men enn så lenge er fortsatt den unge spissen Inters eiendom.

Men skal man tro tabloiden The Daily Star, så er det kanskje ikke så rart. 19-åringen krever nemlig ufattelige 180.000 pund i uka av City - nærmere 1,7 millioner norske kroner.

I tillegg krever Balotellis agent at spilleren får eksklusive rettigheter til sitt eget navn, og en del andre klausuler i kontrakten. City på sin side er lunkne til å gafle ut så mye.

En kilde nær klubben kaller det hele for «idioti».

- Spillerne vet at klubben har penger, men vi er ikke dumme, og vil ikke la oss bli lurt, sier kilden ifølge Daily Star.

Til sammenligning tjener superstjerner som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi og Samuel Eto'o mellom 1,3 og 1 million kroner i uka i sine respektive klubber.

En mulig løsning på problemet er å tilby Inter Robinho som en del av avtalen, for å senke prisen på spilleren, og heller bruke de sparte midlene på å gi Balotelli et forbedret kontraktsforslag.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere