RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lønnskutt for hele RBK

Rosenborg
Rosenborg Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Rosenborg vil unngå for store underskudd i 2014 og går inn for å kutte i lønningene til spillere og administrative ansatte i klubben.

Det ble klart under et allmøte på Lerkendal tirsdag, skriver Adresseavisen. RBK vil ikke si hvor store kuttene må være, men trønderklubben har en langsiktig plan for å gå i null neste år.

– Målet for styret er at underskuddet ikke skal bli større enn fire millioner kroner i 2014. Derfor har administrasjonen nå foreslått tiltak, og ett av de er et kollektivt lønnskutt, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til Adresseavisen.

– Vi føler at vi har en god dialog med alle innen klubben, og at alle er innforstått med at dette er tiltak som er nødvendige for å få klubben på beina igjen.

Selv om Rosenborg kutter kostnader, skal ikke sparetiltaket gå ut over trøndernes ambisjoner.

– Vi håper at disse tiltakene ikke vil påvirke det sportslige, og tror at et dette er de beste tiltakene vi kan gjøre for klubbens økonomi. Vi skal opprettholde den sportslige satsingen og klubbens ambisjon om å spille i Europa, sier sportslig leder Erik Hoftun.

I fjor nådde ikke Rosenborg helt opp og ble nummer to i både seier og cup. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere