RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lo under minutts stillhet

Foto: Gabriele Maltinti (Getty Images)
Sist oppdatert:
Og nå kan italieneren bli kastet ut av landslaget.

Italia har vært preget av flommen i landet som har kostet seks menneskeliv i havnebyen Genova den siste uken.

Derfor ble det avholdt ett minutts stillhet foran alle kampene i den italienske toppserien i helgen.

- Skammer meg
Under det minuttet i kampen mellom Chievo og Fiorentina, fanget TV-bildene opp Fiorentinas midtbanespiller Riccardo Montolivo mens han smilte og lo.

Det ble naturligvis behørig lagt merke til, og sent søndag kveld måtte den italienske landslagsspilleren gå ut å beklage.

- Jeg skammer meg over smilet under det stille minuttet. Det er en handling jeg ikke husker, men den er uforklarlig og ikke på sin plass, sier 26-åringen til Gazzetta dello Sport.

- Jeg skjønte ikke at minuttet alt hadde startet og spenningen foran kampen kan noen ganger få deg til å gjøre ting du ellers ikke ville gjort, sier legger han til.

- Men, det finnes ingen unnskyldninger, og derfor beklager jeg overfor folk som ble støtt av det, og jeg sender mine kondolanser til familien til ofrene for flommen, sier Montolivo.

Landslagsplassen kan ryke
Montolivo er den eneste spilleren fra Fiorentina som er tatt ut i landslagstroppen foran Italias kamper mot Polen og Uruguay, men ifølge Gazzetta dello Sport risikerer han nå å bli utestengt.

Landslagssjef Cesare Prandelli ringte umiddelbart opp Montolivo, og skal ha satt pris på at spilleren raskt ba om unnskyldning. Men ifølge den italienske sportsavisen er det kanskje ikke nok.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere