Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lokomotivet bråstoppet mot Vålerenga

SCORET TRE: Mossa Nije scoret tre mål mot Lokomotiv Oslo.
SCORET TRE: Mossa Nije scoret tre mål mot Lokomotiv Oslo. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Tippeliga-klubben hadde ingen problemer med å knuse Lokomotiv Oslo.

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg videre fra den første runden i cupen borte mot Lokomotiv Oslo. Eliteserieklubben vant 8-0 mot kompislaget fra 3. divisjon.

Det ble tidlig klart at klubben fra nivå fire i norsk klubbfotball ville få store problemer mot Vålerenga tirsdag. Sander Berges scoring etter åtte minutter var kun en smakebit på hva klubben fikk oppleve i cupens første runde.

Lokomotiv fikk bare større og større problemer utover i første omgang. Anført av en god Moussa Nije, som skapte mye trøbbel for motstanderens forsvar, scoret VIF fire mål fra det 19. til det 33. minutt.

- Det var veldig gøy. Jeg måtte bare vise meg, selv om det var mot et tredjedivisjonslag, sa Nije til TV 2.

Nije ordnet tre av målene ved hjelp av hurtighet og teknikk, som vertenes spillere ikke hadde sjanse til å stoppe. Herman Stengel scoret det siste målet på disse 14 minuttene. Islandske Elias Már Ómarsson sørget for hele 6-0 til pause.

- Vi vet at han er veldig god. Dersom han bruker tingene sine på riktig måte som i dag, så er han et aktivum for oss. Han er ung. Vi venter på det siste kneppet opp slik at vi kan bruke ham oftere i eliteserien, sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

Resultatet så allerede stygt ut etter de 45 første minuttene, men da Stengel økte til 7-0 ti minutter ut i annen omgang, luktet det tosifret antall mål for Rekdals mannskap, men så sank VIFs innsats.

Lokomotiv holdt nullen de neste 18 minuttene, før Morten Berre fastsatte sluttresultatet til 8-0 etter 73 minutter. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!