*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

En populær herremann kan ødelegge for Harry Redknapps januarplaner.

03.01.09 15:36

* Tottenham-manager Harry Redknapp frykter at hans tidligere elev Jermain Defoe blir for dyr for klubben, melder flere aviser. Portsmouth skal nå kreve 20 millioner pund for spissen. Defoe er meldt syk til Portsmouths oppgjør mot Bristol City og det ryktes nå at spilleren også er i søkelyset til både Aston Villa og Manchester City. Med en så populær spiller, er det ikke rart Pompey skrur prisen til værs.

* Storsatsingen i Manchester City fortsetter. Nå er det West Hams Craig Bellamy og Evertons Joleon Lescott som skal være aktuelle til å følge etter Wayne Bridge gjennom portene på City of Manchester Stadium, melder Daily Telegraph. The Sun melder at Mark Hughes også ønsker å hente Roque Santa Cruz fra Blackburn og Scott Parker fra West Ham. Det er litt av et stjernegalleri de arabiske sjeikene i Manchester er i ferd med å bygge opp, det lukter virkelig store titler og triumfer av de lyseblå sine spillerønsker.

* Daily Telegraph skriver at Sir Alex Ferguson selv melder at Manchester United ikke er kommet nærmere å signere Carlos Tevez på permanent basis.

* Harry Redknapp har innrømmet at det er vanskelig å se for seg at Hossam Ghaly har en framtid i Tottenham. Egypteren ble pepet på under fredagens oppgjør mellom Wigan og Tottenham i FA-cupen på White Hart Lane, ifølge Daily Mail.

* Newcastle-sjef Joe Kinnear innrømmer nå at hvorvidt sisteskanse Shay Given forblir på St. James Park ikke nødvendigvis er opp til han, skriver The Sun.

* Sir Alex Ferguson har bekreftet at fredagens signeringer av den serbiske duoen, Zoran Tosic og Adem Ljajic, fullfører Uniteds aktivitet på overgangsmarkedet. Så gjenstår det å se hva de andre storklubbene gjør i løpet av januar.

* Samme Ferguson spekulerer nå i om terminlisten i Premier League blir satt opp for å gi United et handikap i kampen om tittelen, melder både Times og Daily Mail.

* Chelsea-boss Luiz Felipe Scolari hevder at stemningen i laget er bra, til tross for en rykter om bråk i garderoben, ifølge Daily Telegraph.

* Kilder i West Ham hevder klubbens islandske eier, Bjorgolfur Gudmundsson, er presset og må selge klubben, melder Daily Telegraph.

* Daily Telegraph melder også at Arsene Wenger mener at Arsenals forsiktige pengebruk på overgangsmarkedet har gjort sitt til at londonlaget har berget for de verste konsekvensene av finanskrisen.

* Til slutt går det rykter om et overraskende comeback. Bare uker etter å ha forlatt sin posisjon som ærespresident på livstid i Watford etter misnøye med klubbens tidligere styreleder Graham Simpson og hans måte å lede klubben på, er Sir Elton John på vei tilbake til klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag