Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Ødelegger Manchester City for Tottenham? Og hvem vil lokke John Terry vekk fra Chelsea?

Tottenham har fått akseptert et bud på 14 millioner pund for Wigans midtbanespiller Wilson Palacios, men nå kan den 24 år gamle karen fra Honduras bli lokket til Manchester City i stedet. I alle fall tror The Independent at det er City som har lagt inn det budet som «er betydelig høyere» enn Tottenhams.

Daily Mail melder at det høye budet kommer fra Manchester United. Nettavisen stoler vanligvis mer på The Independent enn Daily Mail, men det trenger ikke å bety noe i dette tilfellet.

Apropos Tottenham: Harry Redknapp insisterer ifølge Sky Sports på at han ikke ønsker å selge Jermaine Jenas, og mistenker at det finnes en kilde i klubben som avslører alle overgangsmålene hans. Det er i så fall ubehagelig for Redknapp, men behagelig for alle oss som elsker Premier League-rykter.

Kaka har ifølge The Sun allerede gitt Manchester City beskjed om at han foretrekker å gå til Manchester United eller Arsenal hvis han skal forlate AC Milan. Det betyr i så fall at han blir i AC Milan, skulle vi tro. Det er vel ingen andre enn City som kan ta seg råd til å by 1,4 milliarder kroner for en fotballspiller?

Men de engelske avisene er ikke veldig samkjørte når det gjelder Citys forsøk på å kjøpe Kaka. Daily Mail forteller at ledelsen i den italienske klubben regner med protestaksjoner under lørdagens kamp mot Fiorentina fordi klubben snart selger Kaka. Daily Telegraph forteller at trener Carlo Ancelotti allerede har begynt å forberede seg på et livet uten Kaka. Ancelotti insisterer på at AC Milan kan klare seg uten Kaka.

Hvordan skal de gjøre det, mon tro? Kan det virkelig holde med Ronaldinho, Alexandre Pato, Andrej Sjevtsjenko, Andrea Pirlo og Filippo Inzaghi som offensive krefter?

West Ham kan for øvrig se ut til å måtte klare seg uten Craig Bellamy snart. Spissen stormet vekk fra treningsfeltet fredag fordi Hammers nektet ham å snakke med Tottenham.

Jermaine Pennant nekter også. I hans tilfelle handler det om en overgang til Portsmouth, som Liverpool ønsker og Pennant ikke ønsker. Kanskje det skyldes at Pennant de siste ukene flere ganger er blitt koblet til Real Madrid? Nettavisens råd til Pennant er at hvis han virkelig vil spille for Real Madrid, bør han kjøpe en PlayStation og Fifa2009 og gjøre det der. Det blir nok det nærmeste han kommer...

Når vi først er inne på Liverpool, kan vi gjenta fredagens store nyhet om at Rafael Benitez har avslått tilbudet om ny kontrakt fordi han krever full kontroll over spillertransaksjonene. Lørdag skriver de fleste engelske aviser at Benitez er beredt på å forlate managerjobben i Liverpool til sommeren dersom han ikke får det som han vil. De med god hukommelse husker kanskje at han gjorde akkurat det samme i Valencia. Så det er ingen grunn til å tro at spanjolen ikke mener alvor.

Vi avslutter lørdagens spalte med en skikkelig ryktegodbit og ber samtidig Chelsea-fansen om unnskyldning for dette ordvalget. Chelseas kaptein John Terry skal være Manchester Citys neste store mål på overgangsmarkedet, skriver The Sun. Trøsten for Chelsea-fansen får være at det er nettopp The Sun som skriver dette.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.