*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Blir det nytt kosthold for Liverpool?

24.01.09 13:23

Mark Hughes insisterer på at han fortsatt er den øverste sjefen på City of Manchester Stadium når det gjelder spilleroverganger. Nå melder Daily Mail at waliseren skal gjøre et siste forsøk på å hente Roque Santa Cruz til Manchester City fra Blackburn. Hughes er riktignok ikke så veldig fornøyd med prislappen Rovers har på Santa Cruz: 20 millioner pund.

John Carew fikk seg en ny konkurrent da Emile Heskey ble klar for Aston Villa. Nå hevder flere aviser at neste mål for Martin O’Neill er å hente Michael Owen fra Newcastle. Skulle det gå igjennom begynner Villa virkelig å ligne på et topplag.

Det er uvisst hvordan fagforbundet for russiske toppfotballspillere fungerer, men nå truer uansett superstjernen Andrei Arsjavin med å streike dersom overgangen til Arsenal ikke går gjennom i dette overgangsvinduet. Arsenal sendte sitt siste bud på fredag melder The Guardian.

Niko Kranjcar er også en spiller Arsenal er interessert i, ifølge ryktene. The Sun melder at kroaten forlater Portsmouth til sommeren til fordel for nettopp londonlaget.

Sunderland og Tottenham skal være i forhandlinger om en byttehandel. Det som skal byttes er to spisser. Darren Bent har ikke akkurat vært sylskarp for Spurs denne sesongen og i Sunderland har ikke Kenwyne Jones fått ut det potensialet alle snakker om. Tottenham ønsker å sende Bent og seks millioner pund for å få Jones til White Hart Lane. Skulle det gå galt står Carlton Cole som nestemann på Harry Redknapps ønskeliste. Men Coles klubb West Ham har ifølge Independent gitt Redknapp beskjed om å glemme det, dersom budet ikke kommer over 8 millioner pund.

West Ham på sin side har planer om å erstatte Craig Bellamy ved å hente inn Brescias Savio Nsereko. Den Uganda-fødte spissen koster 9 millioner pund og skal etter planen presenteres på mandag, ifølge The Sun.

Sporting Lisboas stjernespiller Miguel Veloso linkes stadig vekk til klubber i Premier League. Denne gang er det Bolton som ønsker å hente portugiseren for 12 millioner pund, ifølge Daily Mirror. Så spørs det om Veloso synes Bolton klinger like godt som for eksempel Chelsea?

Middlesborough får konkurranse fra Wigan om Crystal Palaces Ben Watson melder Daily Mail. Watson selv regner med å ende opp i Wigan.

Med Decos retur til spill igjen, håper Chelsea at dette vil fungere som Luiz Felipe Scolaris januar-signering og at det ventes til sommeren med å hente nye fjes til Stamford Bridge. Så spørs det om Gene Hackmans dobbeltgjenger i managerstolen på brua er enig i akkurat det.

Serbiske Branislav Ivanovic ser ut til å forlate Chelsea til fordel for Fiorentina. Samtidig melder Daily Express at også Florent Malouda kan være på vei til Italia, nærmere bestemt Juventus.

Leeds ser sitt snitt til å tjene noen ekstra slanter på å selge Fabian Delph. Ifølge Daily Mirror krever den tidligere storklubben 8 millioner pund fra Fulham. Fulham på sin side er desperat etter å erstatte Jimmy Bullard. Bullard, som har vært en av Roy Hodgsons beste spillere denne sesongen, gikk tidligere i uken til Hull for 5 millioner pund.

Mikael Arteta roer ned spekulasjonene om at han skal forlate Everton til fordel for Arsenal eller Manchester City ifølge The Sun.

Daily Mail henger seg på flere andre medier som melder at David Beckham ikke kommer til å returnere til USA og LA Galaxy, og heller fortsette karrieren i AC Milan.

José Mourinho sier at han ikke har blitt kontaktet med tanke på å bli manager i Manchester City, melder Daily Telegraph.

Det har blåst rundt Robinho den siste tiden. Nå skal den brasilianske ballmagikeren sette seg ned med Mark Hughes for å høre hvilke planer manageren har for spillere som skal hentes inn. Robinho er bekymret for at klubbens ambisjoner ikke er slik han ble lovet i fjor høst.

Daily Mail skriver at Gareth Southgate ikke har planer om å forlate jobben i Middlesborough.

I håp om at Manchester City skulle slippe å være kriseklubb nummer 1 en stund, innrømmer Mark Hughes at han håpet at Burnley skulle lykkes da de ledet 3-0 over Tottenham i ligacupen.

Til sist melder Guardian at det kuwaitiske al-Kharafi-dynastiet som planlegger å kjøpe Liverpool har bygd opp formuen gjennom fast-food og burgere. Så spørs det om det er dette som skal bli det nye kostholdet på Anfield. Med tanke på den siste tids «tunge» prestasjoner kan det se ut til at dietten allerede har blitt innført.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag