*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/SCANPIX

Nicolas Anelka har mistet troen på sine egne.

07.02.09 11:42

* Nicolas Anelka er ingen optimist med hensyn til Chelseas gullsjanser i Premier League. Ifølge flere engelske medier skal franskmannen ha fornærmet sine egne med å si at blåtrøyene ikke er gode nok til å tukte de største kanonene i serien.

* Tottenham-manager Harry Redknapp har på sin side rettet en advarende pekefinger til den yngre garde. Redknapp mener de unge engelske spillerne risikerer å bli spilt ut dersom de ikke viser den samme viljen til å lykkes som de afrikanske spillerne. (Times)

* Mens Daily Express har lansert Alan Curbishley som potensiell, ny Portsmouth-manager, nekter Tony Adams for at dette er et realistisk scenario. Ifølge Daily Telegraph avviser nemlig Adams mediespekulasjonene om at han skal ha fått indikasjoner på at hans tid som Portsmouth-manager snart er forbi. Pompeys midtbanespiller, Sean Davis, trygler på sin side klubben om å vise Adams nåde og ikke sparke ham. (Sun)

* Selv om overgangsvinduet stengte for mindre enn én uke siden, har ryktene om sommerens overganger så vidt begynt å komme. Tottenham skal være én av flere klubber som følger med på det 18-årige, venezuelanske midtbanetalentet Carlos Fernandez. (Daily Mail)

* Stoke håper å sikre seg Blackburns Aaron Mokoena etter årets sesong. (Daily Mirror)

* Aston Villa-boss Martin O'Neill er på sin side så lettet over at Gareth Barry blir i klubben ut sesongen, at han ikke har noen ambisjoner om å presse ham til å skrive en ny kontrakt til sommeren. (Daily Star)

* I divisjonen under Premier League håper Nigel Clough at han har funnet løsningen på Derbys problemer. Cloughs resept for at klubben skal berge mesterskapsserietilværelsen er latter. Clough sier at han prøver å få spillerne til å finne fram smilet på trening. (Sun)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag