*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Chelsea-manager Carlo Ancelotti har ingen planer om å være med på den psykologiske krigføringen, enn så lenge.

25.07.09 14:29

* Manchester Citys nyervervelse Emmanuel Adebayor brukte ikke lang tid på å kritisere sin tidligere arbeidsgiver Arsenal. Nå håper Adebayor at Mark Hughes blar opp for å hente hans tidligere lagkamerat Kolo Toure til City of Manchester Stadium, skal vi tro The Independent.

* I tillegg er Emmanuel Eboue på ønskelisten til Fiorentina og flere spanske klubber, ifølge Daily Express.

* Også Liverpool har attraktive forsvarsspillere. Real Madrid har raidet overgangsmarkedet denne sommeren, men de er ikke ferdige. Real ønsker nemlig å hente Alvaro Arbeloa for rundt 45 millioner kroner, skriver The Sun.

* Liverpool ønsker samtidig å kvitte seg med italienske Andrea Dossena, og er for tiden i samtaler med Napoli, melder Daily Mirror.

* Real Madrid har så mange spillere nå, at det kan bli problematisk om de ikke kvitter seg med noen. Tottenham-sjef Harry Redknapp ønsker som kjent å hente nederlenderen Klaas-Jan Huntelaar til White Hart Lane. Daily Mail skriver at om det skal skje må Huntelaar akseptere en lavere ukelønn, enn hans nåværende 900000 kroner i uken.

* Tottenham er også interessert i å styrke forsvaret sitt og har lagt inn et bud på 60 millioner kroner for Newcastles franskmann Sebastien Bassong, skriver Daily Express.

* Daily Mail melder at David Moyes vurderer å forsøke å hente Hullforsvarer Michael Turner til Everton.

* John Carews sjef Martin O’Neill har sagt klart fra at Ashley Young ikke skal noe sted, til tross for at spissen kobles til både Liverpool og Tottenham. Zat Knight, derimot, er på vei til Bolton for 40 millioner kroner.

* Portsmouth-sjef Paul Hart er i ferd med å styrke laget med to spillere. Steve Finnan kommer gratis fra Espanyol, mens Hajduk Split-spissen Nikola Kalinic koster 60 millioner kroner, dersom han signerer.

* Hull ønsker å hente Sol Campbell, men synes tjue millioner kroner er vel mye for en 34-åring på tampen av karrieren, melder The Sun. Hull vil også ha Cardiff-spissen Ross McCormack.

* Fulham har akkurat hentet Bjørn Helge Riise, men kaster seg inn i kampen om en ny skandinavisk midtbanespiller. Denne gang er det svenske Rasmus Elm som er i søkelyset. Men også Everton har et øye på Elm.

* Kenny Cooper var lenge aktuell for Rosenborg, men FC Dallas-spilleren ble aldri klar for trønderne. Nå er det i stedet Bristol City som kan ende opp med den amerikanske spissen.

* West Ham-sjef Gianfranco Zola lot sønnen, Andrea Zola, debutere for West Hams reservelag, i en 3-2-seier over Thurrock. Kan Zola junior kopiere far Zolas bedrifter i engelsk fotball?

* Chelseas nye manager, Carlo Ancelotti, sier nå at han ikke kommer til å bli med på den psykologiske krigføringen Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger og Rafael Benitez har stått for de siste sesongene. José Mourinho var i sin tid også en ivrig deltaker. Ancelotti derimot sier at han har respekt for alle managerne, men at han ikke tenker på det psykologiske spillet, kun fotballen som skal spilles. Så spørs det hva som skjer når tittelkampen skal avgjøres om et snaut år.

* Ancelotti skryter samtidig av den engelske maten. Italieneren er særlig begeistret for frokostene som serveres på balløya, og dermed ser det ut til at Ancelotti skal finne seg til rette i England, i alle fall utenfor fotballbanen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.