*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Carlo Ancelotti har troen på sin gamle elev.

22.08.09 11:21

Carlo Ancelotti nekter for at Andrei Schevchenko må finne seg ny klubb. Han har absolutt en framtid på Stamford Bridge hevder den tidligere Milan-sjefen. Det til tross for at ukrainske Schevchenko bare har spilt én kamp for Chelsea de siste 15 månedene.

Everton skal endelig ha gitt opp kampen om å beholde Joleon Lescott. Manchester City skal ha fått akseptert et bud på 22 millioner pund, og dermed ser det ut til at også denne transfersagaen ender opp med at den involverte spilleren får ønsket sitt oppfylt, skal vi tro Daily Mail.

Patrick Vieira har vært linket til flere klubber denne sommeren, men skal ha bestemt seg for å bli i Inter Milan. Men nå hevder Daily Mirror at Arsène Wenger kan komme til å forsøke seg på et siste bud for å hente tilbake sin tidligere kaptein til Arsenal, før overgangsfristen er omme.

Aston Villa-manager Martin O’Neill skal være klar til å signere Stephen Warnock fra Blackburn. Forsvarsspilleren skal koste rundt 8 millioner pund.

West Ham har vært ute etter spissen Alessandro Dimanti, men spillerens klubb Livorno kan meddele at West Hams bud ligger langt under de 8 millioner pund klubben ønsker for spissen.

Fulham har et av de meste pottetette forsvarene i Premier League, men Roy Hodgson ser ingen grunn til ikke å forsterke også der. Nå melder Times at London-klubben kan være interessert i å hente Arsenals Philippe Senderos og Newcastles Stephen Taylor.

David Moyes ønsker å hente Spartak Moskvas ving Vladimir Bystrov til Everton.

Sir Alex Fergusons mannskap har startet skrantende i Premier League og har bare scoret ett mål så langt. Nå tror Ferguson at Michael Owen og Dimitar Berbatov skal finne veien til nettmaskene igjen, etter å ha slitt i de første kampene.

Mark Hughes har brukt flere penger enn noen andre i Premier League, og har da også fått høre dette fra kolleger rundt om i ligaen. Men Manchester City-manageren meddeler at han er uanfektet av kritikken, skriver The Sun.

Arsène Wenger har kritisert landslagsledelsen i England, etter at Theo Walcott har vært i aksjon for både A-landslaget og U-21-landslaget, og mener det er egoistisk av forbundet.

Blackburns Jason Roberts tjener nok godt på å spille i Premier League, men spissen tar ikke den gode lønna for gitt. Roberts har fortalt at hans første lønn som fotballspiller var 15 pund i uken for Hayes, da han var en ukjent spiller utenfor ligasystemet, skriver Daily Mirror.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.