Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

John Terry frykter for sin framtid som kaptein for England.

30.01.10 11:14

Ryan Babel har twitret i vei om sin misnøye med manglende tillit i Liverpool. Det skal ikke ha falt i smak hos manager Rafael Benitez. Spanjolen skal ha blitt så irritert at han var klar til å selge Babel, som både Birmingham, Besiktas, Galatasaray og Marseille hadde vist interesse for. Men nå skal Benitez ha varslet nederlandske Babel om at han ikke vil bli solgt i dette overgangsvinduet, skriver The Times.

Wigans styreformann Dave Whelan kommer ikke til å stå i veien for at Maynor Figueroa går til en storklubb, til tross for at landslagsspilleren fra Honduras fredag signerte en ny kontrakt. Dermed er ikke Whelan en av klubblederne Fifa-president Sepp Blatter anklager for slavehandel, skal vi tro The Times.

Arsenal-sjef Arsene Wenger leder et lag som er en reell utfordrer til Premier League-tittelen, men franskmannen er stadig på jakt etter nye talenter. Nå er det Bordeaux-spissen Marouane Chamakh som er i søkelyset til Wenger og Arsenal-manageren skal være klar til å signere angriperen, skriver Daily Mirror.

Manchester City-manager Roberto Mancini kjenner italiensk fotball godt og det er nok derfor ingen overraskelse at italieneren nå ønsker å hente Parmas midtbanespiller McDonald Mariga. Kenyaneren skal ha en prislapp på 70 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Tidligere i uken kom det ut at John Terry har forsøkt å skjule at han skal ha hatt et forhold til Wayne Bridges ekskjæreste. Dette kommer ikke lenge etter at Terry ble tatt på fersken i å selge omvisninger på Chelseas treningsfelt. Nå melder flere engelske medier at Terry venter i spenning på å se om disse pinlige avsløringene kan koste ham rollen som kaptein på det engelske landslaget.

Liverpool-sjef Rafael Benitez har den siste tiden blitt koblet til Juventus. Nå advarer spanjolen Liverpool mot å ta lett på denne «trusselen». Ifølge Daily Mail må Merseyside-klubben levere på flere løfter dersom han ikke skal forlate klubben til fordel for «den gamle dame» i Torino.

Chelseas manager Carlo Ancelotti mener at hvordan han jobber med klubbens eldre garde er nøkkelen til klubbens håp om å vinne Premier League, skriver The Guardian.

Arsene Wenger gleder seg til å møte Manchester United til toppkamp på søndag. Men franskmannen har samtidig advart spillerne sine om å være bevisst en Wayne Rooney i toppform. United-spissen har vært tungen på vektskåla for United denne sesongen, og han kan fort være den som senker et fremadstormende Arsenal, skriver Daily Mail.

Tottenhams lynraske ving, Aaron Lennon, har fått en ny skade. Denne gangen kan det være at han trenger en brokkoperasjon, og det med bare få måneder igjen til VM i Sør-Afrika.

Det har vært mye skriverier om Manchester United-fansens kasting av gjenstander mot Craig Bellamy i ligacupsemifinalen tidligere i uken. Nå tar United-manager Sir Alex Ferguson til orde for at klubbens tilhengere slutter å hetse Arsenal-manager Arsene Wenger, melder Daily Mail. Det er jo interessant, for det er vel knapt noen som har «hetset» Wenger mer enn Ferguson opp gjennom årene.

Independent melder til slutt at Manchester City-sjef Roberto Mancini er så sikker på sin framtid i klubben at han har startet husjakten. Men med tanke på Citys hyppige manager-skifter, skal han kanskje ikke føle seg for trygg...

Kilder: BBC m.fl

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.