Gå til sidens hovedinnhold

Lørdagens Premier League-rykter

Nemanja Vidic i Cristiano Ronaldos fotspor?

Nemanja Vidic skal være klar til å følge i Cristiano Ronaldos fotspor. Daily Mail hevder at Manchester United-spilleren er på vei til Real Madrid. Tidligere skal både AC Milan og Barcelona ha meldt sin interesse for serberen.

Real-legenden Raul, på sin side, kan være på vei til et annet kontinent. Ifølge The Independent kan Raul ende opp i Erik Solérs New York Red Bulls etter sesongen.

Daily Mail mener å vite at Chelseas Alex er på vei til Bayern München.

Derby-spissen Rob Hulse kan forlate klubben til fordel for Coventry. Sistnevnte klubb skal være klar til å legge inn et bud på ham til sommeren, etter at et forsøk på å hente ham på lån ut sesongen ikke lykkes. (Daily Mail)

Farvel, Arsenal? Det kan bli en realitet for Mikael Silvestre. Franskmannen var ikke spesielt begeistret over å være utelatt av Gunners-troppen mot Liverpool sist onsdag, og ønsker seg bort fra klubben til sommeren, hevder Daily Mirror.

Marouane Chamakh vil derimot bli å finne i Gunners' stall til sommeren. Franskmannen, som spiller for Bordeaux, har vært ønsket av både Liverpool og Arsenal, men nå mener The Sun å vite at Chamakh har blitt enig med Arsenal om en fireårig avtale.

Patrick Vieira høster skryt fra Kolo Toure. Toure tror nemlig Vieiras vinnermentalitet kan sikre Manchester City suksess i FA-cupen. City er ikke eneste lag med ambisjoner der. Tottenhams mål om å bli topp fire i Premier League vil ikke påvirke klubbens FA Cup-ambisjoner. Det sier manager Harry Redknapp.(The Guardian)

Carlo Ancelotti er ute med pekefingeren og advarer stjernene sine om at han ikke vil nøle med å ta grep dersom laget viser formsvikt. (Daily Express)

Én mann ber om at Wayne Rooney hviles fremover. Og nei, det er ingen av rivalene i gullkampen. Derimot er det landslagssjef Fabio Capello som har kommet med innstendig bønn til Sir Alex Ferguson, ifølge Daily Mail. Capello ønsker seg naturlig nok en Rooney i toppform til VM i sommer.

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser