*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Ikke forvent å se noen nye ansikt på Anfield over sommeren.

27.03.10 10:52

* Portsmouth har som kjent fått dispensasjon til å selge spillere på grunn av klubbens krisesituasjon. Det vil Wolverhampton-manager Mick McCarthy ta nytte av. Pompey-duoen Tommy Smith og Aaron Mokoena kan være på vei til Ulvene for drøye 15 millioner kroner.

* Blackburn-vingen Steven Reid er sugen på å forlenge lånekontrakten med West Brom om Championship-klubben tar turen opp blant de store gutta.

Les også: Sesongen kan være over for Carvalho

* Liverpool-fans, ikke forvent dere så altfor mye på overgangsmarkedet denne sommeren. Manager Rafael Benítez sier klubben ikke har penger til å hente nye spillere til Anfield.

* Det går som kjent mot en endring for Premier League-klubbenes økonomiske drift. Hovedendringen i den nye Uefa-regelen er at klubbene ikke får lov til å bruke mer penger enn de tjener. Dermed kan for eksempel Chelseas styrtrike eier Roman Abramovichs lommebok bli langt mindre verdt for londonklubben.

Les også: Lørdagens tippetips

* Alan Curbishley står klar til å ta over som manager i Ipswich dersom Roy Keane får sparken i den nærmeste framtid.

* West Hams deleier David Sullivan kalte noen av klubbens spillere for "feite, slappe og ubrukelige" i et møte på torsdag. Det har fått manager Gianfranco Zola til å se rødt. Nå det kan være slutt for italieneren på Upton Park - uansett hva resultatet blir i den viktige kampen mot Stoke lørdag.

Om Zola trekker seg som manager i West Ham, har eierne minst ti nye navn på blokka.

Les også: Straffer Mancini - frikjenner Moyes

* United-sjef Alex Ferguson innrømmer at nervene er i høyspenn i sesongavslutningen. Skotten er overbevist om at tittelkampen i Premier League ikke blir avgjort før siste serierunde.

* City-sjef Roberto Mancini skal være klar for å legge inn en appell etter konfrontasjonen med David Moyes. Italieneren må inn på teppet foran FA, mens Everton-manageren ikke fikk noen sanksjoner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.