Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Blir denne mannen Javier Mascheranos etterfølger i Liverpool?

31.07.10 12:01

Det er ikke lenger noen hemmelighet at Javier Mascherano ønsker seg vekk fra rødtrøyene fra Beatles-byen. Nå kan det dog virke som argentineren blir med gamlesjefen sørover på kontinentet. Inter, med Rafael Benitez i spissen, skal være villige til å legge 200 millioner kroner på bordet for å sikre seg bulldoggens tjenester.

Tilbake i Liverpool er Roy Hodgson på jakt etter Mashceranos arvtaker i den defensive midtbanerollen.

Nå ser det ut til at han har funnet det han leter etter i Belgia. Standard Lièges Steven Defour kan snart være på vei til balløya for drøye 100 millioner kroner.

Manchester City sliter fortsatt med å komme til en avtale med Aston Villa angående James Milner. Villa vil ha 300 millioner for midtbanespilleren, men City er kun villige til å betale 240 millioner for det yndede overgangsobjektet.

West Ham har avvist et bud på Carlton Cole fra Stoke på 90 millioner kroner.

Den nybakte Fulham-manageren Mark Hughes er nær ved å sikre seg en overgang for urokråka Craig Bellamy. 31-åringen skal være på vei til Craven Cottage i stedet for en eventuell overgang til Tottenham.

Birmingham har lagt inn et nytt bud på 100 millioner for Charles N'Zogbia etter at det første budet på 80 millioner ble avvist av Wigan.

VM-sensasjonen Mesut Ozil har lenge blitt linket til både Manchester United og Arsenal, men nå ser det ut til at tyskeren skal ha siktet seg inn på Real Madrid. 21-åringen har ett år igjen av kontrakten med Werder Bremen, men har blitt et yndet overgangsobjekt i Fotball-Europa etter et særdeles godt verdensmesterskap i Sør-Afrika.

Husker du Alexander Hleb? Nå kan den tidligere Arsenal-spilleren være på vei tilbake til Premier League etter et miserabelt opphold i Barcelona. Tottenham, Liverpool, Aston Villa, Sunderland og West Ham skal alle være interesserte i hviterusserens tjenester.

Foto: Adrian Dennis (AFP)

Sommerens overgangssåpeopera er definitivt Cesc Fabregas. Lørdag går dog Arsène Wenger ut i britiske medier og insisterer på at spanieren blir å finne med kapteinsbindet på Emirates også neste sesong.

Blackburn har invitert Romas midtbanespiller Ricardo Faty for å prøvespille med klubben en uke. Faty kan etter det være på vei til klubben i en permanent overgang verdt ti millioner kroner.

Mido er så forbanna på Middlesbrough fordi de ikke vil la han gå til Ajax i en avtale verdt ti millioner kroner, at han truer med å sitte på tribunen i hele det siste året av kontrakten hans.

Fulham og West Ham er begge på jakt etter Dundee Uniteds sisteskanse Dusan Pernis.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.