Lørdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Liverpool-spiller inspirert av United.

04.09.10 13:46

Zlatan Ibrahimovic tror ikke Manchester City har noen sjanse til å vinne noen pokaler i år. Derfor vraket han de lyseblå og gikk i stedet til Milan. Zlatan tror det er minst to år til City kan vinne Premier League eller Champions League. Vi husker jo hvordan det gikk sist Zlatan vraket en klubb for å vinne noe med en annen? Han gikk fra Inter for å vinne ALT med Barcelona ...

En annen som var nær en overgang til Manchester City før overgangsvinduet stengte, var den italienske landslagsspilleren Marco Borriello. I stedet ble han lånt ut fra Milan til Roma.

Arsenals forsøk på å hente PSV-ving Ibrahim Afellay kan bli kuppet av Fiorentina, som har nederlenderen øverst på sin ønskeliste.

Og Arsenals keeperjakt er ikke over. Nå ser Arsène Wenger på Dynamo Kievs 17 år gamle keeper Maxim Koval som en mann for fremtiden.

Samtidig utelukker ikke Ajax at deres keeper Maarten Stekelenburg kan bli solgt i januar. Arsenal og Manchester United er trolig begeistret over å høre akkurat det.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Everton-spiss James Vaughan lånes ut til Sheffield United eller Burnley.

Liverpools Jamie Carragher (32) lar seg inspirere av Manchester United-veteranene Paul Scholes og Ryan Giggs, og vil spille i minst tre år til.

Carragher mener for øvrig det er Graeme Souness som har skylden for at Liverpool ikke er helt i toppen av engelsk og europeisk fotball for øyeblikket.

Lørdag spilles forøvrig Jamie Carraghers testemonial-kamp.

Daily Star mener å vite at Gérard Houllier blir presentert som ny Aston Villa-manager i løpet av kort tid.

Men tidligere italiensk landslagssjef Roberto Donadoni skal visstnok også være interessert i jobben.

West Hams nykommer Thomas Hitzelsperger må belage seg på ytterligere to uker på sidelinjen etter skaden han fikk under landslagstjeneste for Tyskland i august.

Stuttgart-forsvarer Serdar Tasci ble koblet til Tottenham i sommer. Nå håper han at overgangen kan bli en realitet i januar i stedet.

Hull håper å kunne låne Aston Villa-forsvarer Habib Beye.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League-rykter

Mest lest på Sport

Annonsebilag