*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: OLIVER LANG (AFP)

Alex Ferguson er bekymret. Sjekk hvorfor.

25.09.10 10:30

Manchester City og Chelsea møtes i denne rundens første Premier League-oppgjør. Kampen kunne fort sett veldig annerledes ut. City-spiss Carlos Tevez innrømmer nemlig at Chelsea kontaktet ham da kontrakten med United var i ferd med å gå ut. Tabelleneren kom imidlertid aldri med noe skriftlig tilbud og Tevez gikk isteden til Manchester City.

Det var nok ingen dum overgang for argentineren. Tevez har denne sesongen blitt tildelt kapteinsbindet av Roberto Mancini, og måltyven hevder tilliten kom som en overraskelse, men at han akter å lede klubben.

Manchester United graver i lommene for å frigjøre Atletico Madrids tenåringskeeper, David De Gea, fra kontrakten han har med den spanske klubben. Over 150 millioner kroner må på bordet for at det unge talentet skal bli United-spiller.

Tottenham og Hamburg har innledet et kappløp om å sikre seg den franske spissen Kevin Gameiro, som for tiden spiller i Lorient.

Ritchie de Laet lånes ut fra Manchester United til Sheffield United i en måned.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Birmingham kan skryte av strålende hjemmestatistikk og har ennå ikke tapt på St. Andrews denne sesongen. Manager Alex McLeish avslører at hemmeligheten er stormtaler i pausene. De mer rutinerte spillerne, som Stephen Carr og Barry Ferguson, har tillatelse til å si og gjøre som de vil, og er angivelig ikke redde for å bruke stemmebåndet.

Også Everton-manager David Moyes holder taler. Tidligere denne uken kalte treneren inn til hastemøte for å fortelle spillerne at de kjemper for lite. Om kampånden har bedret seg som følge gjenstår å se mot Fulham på lørdag.

Alex Ferguson er bekymret for Gary Neville. Hvorfor? Fordi United-forsvareren prater for mye.

Kilder: The Guardian, Daily Mirror, Talksport, Daily Mail, The Sun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.