*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Gjenforenes Dirk Kuyt og John Arne Riise?

27.11.10 17:35

Det er lørdag 27. november – og bare for å ha det sagt: Denne datoen går ikke inn i historien som den mest minnerike dagen for fotballrykter.

De engelske morgenavisene er rett og slett litt slappe. Kanskje kommer kruttet i søndagsavisene.

Men litt er det da som skjer, og vi starter på Anfield. Det er stadig rykter rundt Dirk Kuyt, og i dag spekulerer Daily Mirror i at han kan bli gjenforent med John Arne Riise i Roma. Den franske forsvareren Philippe Mexes kan gå motsatt vei i en byttehandel.

Liverpool-keeper Pepe Reina sier til ESPNsoccernet at klubben må klatre på tabellen om stjernene skal bli værende også neste sesong.

Så litt Tottenham. Robbie Keane kan nemlig være på vei bort. Nærmere bestemt til Major League Soccer i USA, skriver The Sun, og avisen nøler ikke med å kalle dette et sjokk.

Vi tar også med at Tottenham-manager Harry Redknapp mener laget kan vinne Champions League. Det er Daily Mirror som har denne sensasjonelle avsløringen av at Redknapp tror laget hans kan vinne mot alle.

Everton-manager David Moyes håper David Beckham kommer innom for en gjesteopptreden på Goodison i vinter. Mer om det her!

Dimitar Berbatov innledet sesongen forrykende, men har slitt med å følge opp. Nå har han seks måneder på seg til å overbevise Alex Ferguson om at han bør være en del av framtidsplanene i Manchester United. Dette ifølge Daily Star.

Blackburn-manager Sam Allardyce ønsker å hente Roque Santa Cruz tilbake til Ewood Park, ifølge Daily Mail. Santa Cruz sliter som kjent med tilliten i Manchester City.

Manchester City får konkurranse i jakten på Udineses forsvarsstjerne Cristian Zapata. Zenit St. Petersburg forbereder nemlig et bud, skriver Daily Mail.

City-manager Roberto Mancini kommer for øvrig med en advarsel til en spiller han allerede har hentet fra italiensk fotball. Ifølge Daily Mail har han gitt Mario Balotelli beskjed om at han må få kontroll på temperamentet om han skal bli verdens bestefotballspiller.

Helt til slutt tar vi med en innrømmelse fra Chelsea-sjef Carlo Ancelotti: Mindre klubber skjønner nå at Chelsea er sårbare.

Lørdagens Premier League-kamper følger du naturligvis i Nettavisens LIVE-senter!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.