*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix

Manchester United vil selge en av sine midtbanestjerner.

22.01.11 12:29

Michael Carrick har bare 18 måneder igjen av kontraktstiden hos Manchester United og vil ikke til tilbudt en ny kontrakt, ifølge The Sun. Avisen skriver at Sir Alex Ferguson heller vil selge midtbanespilleren til sommeren.

Chelsea er i ferd med å kjøpe den danske midtstopperen Simon Kjær fra Wolfsburg for 12,5 millioner pund, hvis man skal tro Talksport.

Liverpool har økt budet på Charlie Adam til 4,5 millioner pund, men Daily Mail skriver at Blackpool har avslått også dette. Manager Ian Holloway mener at Adam er verdt 46 millioner pund - som er hva klubben vil tape på et eventuelt nedrykk. Et bud på åtte millioner pund vil likevel være nok, hevder Guardian.

Manchester City følger nøye med på situasjonen til Dani Alves i Barcelona, mener Talksport. Brasilianeren skal ha avslått det siste kontraktsforslaget fra den spanske storklubben.

Newcastle har henvendt seg til Bayer Leverkusen angående Tranquillo Barnetta, selv om den sveitsiske 25-åringen ifølge Daily Mail ikke er skadefri før om en måneds tid.

Metro skriver at Aston Villa vurderer et bud på Tottenham-spissen Peter Crouch, samtidig som Stephen Ireland kan bli sendt til Newcastle for å erstatte Alan Smith, som er skadd.

West Ham og manager Avram Grant har satt opp en liste over spillere man vil forsøke å kjøpe. Ifølge Daily Mirror består listen av spillere som Robbie Keane, Demba Ba, Jamie O'Hara og Joe Cole, samt El-Hadji Diouf, som Blackburn skal være villig til å selge.

Stoke er på jakt etter enda en spiss, hevder Daily Mail. Klubben hentet som kjent inn John Carew fredag. Nå kan også Cameron Jerome være på vei fra Birmingham.

Tottenham er i ferd med å låne ut Giovanni dos Santos til Sampdoria, forteller Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag