*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / PA

Bitterhetene mellom United og Liverpool har nådd kokepunktet, dagen før hatoppgjøret.

05.03.11 10:29

Denne ukens største fotballøyeblikk er ingen nål i høystakken. Chelseas hjemmeseier over Manchester United skapte fornyet spenning på tabellen og ga Carlo Ancelotti muligheten til å forhindre en fiaskosesong.

Og mens Stamford Bridge svever på en sky av lykke og lettelse, vil United helst glemme tapet, som var klubbens andre denne sesongen. Nå gleder djevlene fra Manchester seg til hatoppgjøret mot Liverpool søndag. «Ingenting gir meg enn bedre følelse enn å slå LiverpoolAnfield» har Ryan Giggs uttalt.

Kenny Dalglish' nysignering, Luis Suarez, er imidlertid ivrig etter å forhindre Uniteds 19. serietittel, og håper han kan score målene som sender Alex Ferguson ned fra tabelltoppen.

Mens noen fokuserer på scoringer, seiere og titler, har andre nok med de mer usportslige delene av fotball. Kolo Toure, som skapte overskrifter da han denne uken ble felt i en dopingtest, får støtte av bror Yaya Toure. «Kolo er en fornuftig person. Han har ikke tatt ulovlige midler» hevder City-spilleren.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Og så noen overgangsrykter:

Chelsea vil selge unna forsvarsspiller Jose Bosingwa og spiss Salomon Kalou når sommerens overgangsvindu gløttes på.

Arsenals Gael Clichy skal ikke ha fått fornyet kontrakten på Emirates Stadium og ønsker seg bort. Den franske forsvareren kan komme til å tvinge gjennom et salg til Gunners-rivalene Tottenham eller Liverpool.

Sunderland-manager Steve Bruce vil trygle Alex Ferguson om å få beholde den utlånte spissen Danny Welbeck en sesong til.

Southamptons 17-år-gamle Alex Oxlade-Chamberlain jages av italienske Milan. Nå kan også Arsenal henge seg på i kampen om det unge talentet.

Aston Villa har inntatt teten i reset om å sikre seg Lille-spissen Gervinho, som har en prislapp på nesten 150 millioner kroner. Både Liverpool og Tottenham skal imidlertid ikke henge langt etter og øker stadig sin interesse i den ivorianske landslagsspilleren.

Kilder: Daily Mirror, the Sun, Daily Mail, Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.