*Nettavisen* Sport.

Lørdagens Premier League-rykter

Foto: CARMEN JASPERSEN (EPA)

Får denne spilleren sette rumpa på Anfield?

26.03.11 14:25

Vi begynner dagens rykteflom i Spania. Den spanske toppklubben Villarreal skal være ute etter to Premier League-spillere. Det er Liverpools brasilianer Lucas Leiva og Blackpools David Vaughan som skal stå i søkelyset til det spanske laget.

24-åringen til Rubin Kazan, Cristian Ansaldi, skal være ønsket av Liverpool, det hevder Skysports. I fjorårets sommervindu var både Manchester City og Chelsea ute etter argentinerens underskrift. Ansaldi har kontrakt med det russiske storlaget ut 2012.

Liverpool skal også være ute etter Werder Bremens, Per Mertesacker, men vil få kamp av Arsenal. Den tyske landslagsspilleren har selv uttalt at han er interessert i en overgang til Premier League.

En ny svenske kan være på vei til England. West Ham skal være ute etter å sikre seg AZ Alkmaars Rasmus Elm. Den nederlandske klubben vil kreve rundt to millioner pund for sin midtbanespiller, som også er ønsket av Werder Bremen og Lazio.

Ivorianske Gervais Yao Kauassi, bedre kjent som Gervinho, skal være ønsket av Newcastle. Spissen spiller for franske Lille og skal være tenkt som en erstatter for Andy Carroll. Liverpool og Sevilla skal også være ute etter den ivorianske stjernespilleren.

West Bromwich sliter tungt i årets sesong og de skal nå være ute etter den japanske landslagskeeperen Eiji Kawashima. Kawashima spiller for den belgiske toppklubben Lierse, men West Bromwich skal være villige til å legge en god sum med penger for å hente målvakten. Premier League-laget har faktisk ikke holdt nullen siden andre serierunde da de slo Sunderland 1-0 på eget gress.

Mauro Boselli skal være på vei tilbake til tabelljumbo Wigan. Argentineren har ikke imponert i den italienske utlånsklubben Genoa og vil bli returnert til DW Stadium i sommer.

Avslutningsvis kan vi ta med at Chelsea vant kampen om «den nye Kaká», Lucas Piazon. London-klubben bekreftet fredag at den 17-år gamle brasilianeren har signert en treårskontrakt, som starter januar 2012.

Kilder: Daily Mail, Daily Mirror, Skysports, talkSPORT.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.